talent show

“Due to new friends” azi am ajuns pe la scoala americana (AISB) la un Talent Show la care au fost participanti de la vreo 6 scoli internationale din Bucuresti. E primul eveniment de genul asta la care am participat si experienta a fost cam aia din filme, cand elevii fac chestii si parintii si colegii aplauda :)

Inceputul a fost foarte tare, cu un teatru de umbre care a avut ca tema o alegorie a vietii, iubirii, razboiului si inevitabil a mortii, cu o coloana sonora pe masura.

Au fost 3 tipuri de “performance”: dans, muzica si teatru.

La muzica s-au cantat fie piese originale scrise de formatii de liceu sau cover-uri dupa piese celebre, la dansuri au fost de la balet la break-dance, iar la teatru a fost o singura piesa care a fost psycho, dar foarte calumea si cu twisted end.

Pe cat ma pricep eu, unii de acolo sunt super talentati si cu viitor in treaba asta cu muzica sau cu dansul.

La sfarsit s-au dat premii pentru “runner up” si locul intai.

Spectacol frumos au facut si MC-ii, care cred ca erau elevi acolo la scoala.

Overall experienta a fost mai mult decat pozitiva si a fost o surpriza foarte placuta, mai ales ca habar n-am avut unde ma duc pana in ultimul moment.

oculus rift

Sambata am fost pe la DreamHack 2015 si erau acolo niste oameni carea avea live demo de Oculus Rift.

Si bineinteles ca mi-am pus un din ala pe mecla si m-am apucat sa il utilizez sa vad cum e.

E freaky dupa ce se calibreaza si se prinde cum e asezat si in functie de cum te uiti e ca si cum ai fi acolo in mediul ala digital.

N-am stat mai mult de un minut cu el pe ochi, dar cand l-am dat jos m-a luat o ameteala si o greata ceva de speriat. A durat vreo 4-5 ore pana mi-a trecut. Cred ca s-a dereglat ceierul de tot de la ala.

Dar este misto si daca il fac sa nu mai ametesti o sa ruleze la vizualizare de date si la jocuri daca i-ar pune si niste manusi cu acelasi tip de senzori sa le poti vedea si in realitatea virtuala.

mr. pip

mr. pip

“We have all lost our possessions and many of us our homes,” he said. “But these losses, severe though they may seem, remind us of what no person can take, and that is our minds and our imaginations.”

Este absolut fantastic filmul si complet opus fata de cum il stiam din “House”.

L-am vazut anul trecut prin vara, dar se pare ca am uitat sa scriu de ele si mi-am adus aminte de el acum.

avengers: age of ultron

avengers: the age of ultron

The best Avengers yet!

Este super, super, super cool. Incepe cum trebuie si se termina cum trebuie.

Doua chestii foarte tare mi-au placut la film:

 • Helicarrier
 • Veronica

Am zis ca au avut Helicarrier in film? :) Best part ever!!!

Urmatorul Avengers o sa trebuiasca sa il faca de juma de zi la cate personaje noi au introdus astfel incat sa le poata folosi talentul la maxim.

Da, si IMAX 3D. Ma mananca mai in vreo 2 saptamani asa sa ma duc sa-l vad si in Baneasa, sa vad cum e Dolby Atmos la sunet comparativ cu IMAX.

Si acu m-am prins de ce a rulat Ultron: vocea a fost a lui James Spader.

+4 luni

Cu o mica pauza de 3 zile o data (ca intr-o dimineata nu m-am trezit, in alta m-am dus la film, iar in a treia era inchis ca a fost de paste) am mai bifat o luna de sala.

Au mai schimbat iar exercitiile, vreo doua saptamani au fost chestii genul x8 in care din fiecare exercitiu aveam 8 repetari si abia la final puteam sa ma odihnesc. A fost mega crunt, ca la sfarsit eram aproape lesinat mereu.

In sala e un fel de traseu din asta cu obstacole si intr-o zi am zis sa vad si eu cum e:

 • sarit peste lemn: check
 • apucat de o bara de sus, catarat pe ea si dupa aia mers in picioare si maini agatat: check
 • escaladat obstacol vertical (luat avant, sarit, tras, uract): check
 • mers pe franghie subtire tinandu-ma de una mai groasa: check
 • mers repede de tot prin anvelope: check
 • sarit pe niste lemne: check
 • trecut peste busteni tinuti de franghii in timp ce erau zgandarati de antrenor: check (lots of fun)
 • escaladat plasa de navod: check
 • escaladat cauciucuri: check
 • partial trecut prin waver: semi-check (e complicat raaaau)
 • mers de maimuta (adica tinut de bari cu mainile in timp ce atarnam in aer si mers din bara in bara pana la cap): double-check, super fun
 • catarat orizontal pe lant (e un lant mare, si stai atarnat de el de maini si de picioare si trebuie sa te tragi la semi-orizonatala pana sus si sa nu scapi de pe el): 25% check

Asta cu traseul a fost super tare si mult mai solicitant ca un circuit normal din ala din exercitii. Sigur o sa-l mai incerc cand am circuit care nu-mi place.

Overall e super treaba cu sala, s-au mai umflat un pic muschii pe mine, la abdominali chiar se simte. Ca de vazut nu se vede din motive de inca am niste burta peste :)) Si ceva mai multa stamina, ceea ce e iar super.

M-a laudat tanti antrenoare la colegii ei de dupa-masa ca fac chestii si ca am progresat misto. Am ajuns sa fiu dat exemplu pozitiv :)))