Monthly Archives: October 2008

vaccin

Ieri m-am dus la doctor sa-mi fac vaccin anti turbare gripala sperand ca poate asa o sa mi se desfunde si mie nasul. Ca e infundat de anu trecut.

Cum pe la spitale nu-mi vine sa ma duc nerecomandat, la ideea lu madamme m-am dus la Centrul Medical Unirea cu vaccinu in mana, ca deh… io-l cumparasem de la farmacie cu gandul ca mi-l fac io singur. Am fost convins ca nu e o idee buna. Din simplu motiv ca injectie subcutanata nu inseamna ca tre sa bag in vena cum credeam io… muream dracu si nu stiam de ce.

La CMU toata distractia a costat 20 de lei: manusi chirugicale curate, dezinfectant, plasture, nici o durere la facut injectia minune si multa amabilitate.

Acu teoretic cica o sa racesc dupa care o sa-mi treaca si n-o sa mai racesc. So they say.

Acu ma doare capu.

beat mort

Ma pis in liftul tau. De fapt nu. Beat mort si atat.

Aseara a fost lug beer meeting cu ocazia venirii in tara a lu Belzebut. Si cu ocazia faptului ca nu se mai bause demult.

Si’am baut vin. Cu cola.

Si cre’ca o sa ma las de cola ca mi-a fost al dracu de rau dupa.

Si nu cre’ca o sa mai calc prea curand pe La Berbecu dupa ce le-am redecorat baia. Cre’ca papanasii nu reactioneaza bine atunci cand ii mananci cu cola. Ca s-au suparat si-au zis ca ei isi baga picioarele. Si ca vor afara din stomac sa ia aer.

Dupa ce-au luat aia aer si-am plecat d’acolo borat tot, si surprinzator de data asta n-am dat pe mine.

Pe drum m-am oprit sa borasc si intr-o cabina romtelecom. nu stiu de ce.

Au venit aia de la berbecu sa ne zica ca ei vor var sa zugraveasca si ca sa nu ma mai duc sa beau daca nu ma tine. De parca ei stiau cat am baut io.

La baut au fost multi, printre care si o retarda, dar nah, ca cica tre sa fii politically correct si sa nu discriminezi. Pentru cine inca are dubii despre cine e vorba, da, l-fy, who else ?

Cu taxi nu s-a putut spre casa. Ca se uitau aia, si ziceau ntz. So am facut o combinatie, s-a dus madamme acasa cu taxia dupa cheia de la masina, s-a intors sa ma ia.

Si’uite asa am ramas io pe Maria Rosetti, langa bagaboante. Borand… ca s-au trezit si cartofii de la pranz ca ei vor afara la aer. Si era si frig afara, si pe langa faptul ca mi-e rau de ma cacam pe mine, am mai si tremurat ca homelessu… ca deh… prea multa cola.

Ajungem si acasa, ma cert cu ligheanu o tzara ca s-au mai gasit si alte cacaturi ca vroiau afara si cu chiu cu vai am adormit.

Azi dupa tratament de soc cu suc de lamaie fara zahar, castraveti si sandvisuri am ajuns in stare sa ma mut din pat pe canapea sa fiu in stare sa butonez un pic si sa-mi spun povestea.

Io credeam ca data trecuta la nunta m-am imbatat de n-am stiu de mine. M-am inselat, atunci parca doar bausem un paharel mai marisor asa comparativ cu ce s-a intamplat aseara.

Ma doare creierii.

Nu mai beau anu asta. Cre’ca mi-a ajuns.

dragoste si sex

Am fost aseara in Cafe Deko pentru o bere si stand-up comedy. Si dintr-una intr-alta s-a ajuns la intrebarea urmatoare: care e diferenta in face dragoste si a face sex ?

Dupa chicotelile femeilor din sala si cateva raspunsuri date, s-a ajuns la concluzia ca e mai lunga cand faci dragoste decat atunci cand faci sex.

Mai e si o chestie de viteza, adica daca femeia o ia la buci cu cub 120 de puli pe minut inseamna ca e sex. Daca se depasesc alea 120 de puli pe minut, atunci e dragoste.

Cu ocazia asta, la ambele metode de determinare daca e vorba de facut dragoste sau doar sex, fomeia a zis ca io fac dragoste. Cu ocazia asta am rezolvat si un diferend avut acu ceva vreme in urma cand io ziceam ca fac sex, si ea zicea ca face dragoste.

Tre sa ma mai duc un Deko, ca poate imi mai lamuresc si alte dileme :))

Inca o chestie utila de-am auzit-o aseara: lasati oamenii sa asculte manele, ca nu toata lumea trebuie sa reuseasca in viata.

tech support

Azi am avut o discutie foarte tare cu suportul tehnic de la un vendor. Care vine niste “appliance”-uri de ruleaza un Linux d’al lor, un RHEL3 stripped down si rebranduit.

De ceva vreme la boot raman agatate niste procese in D state, asa zisele zombie processes. Si ridic io tichet sa-i intreb pe aia de la vendor cum rahat scap de procesele alea.

Si vine raspunsul de la un support engineer d’acolo:

“Please start the debug when all is normal and let the zombie appear and than kill them.”

Acu inca nu’s foarte sigur daca e de plans sau de ras.

Ca fapt divers, pe Linux o data ce un proces a intrat in D-state… numai rebootul te mai salveaza, desi fooooarte fooooarte rar se mai intampla sa functioneze un killall -9 pe proces. Da doar atunci cand sunt planetele aliniate cum trebuie.

Funny, eh ?

fara somn

Pe la 9 seara m-a pocnit asa un somn de m-am bagat repede de tot in pat. De la 9 la aproape 2 jumate am dormit. Dupa care am stat sa compun mailuri in lipsa de somn. De la 5 la 6 jumate m-am foit in pat in ideea ca poate, poate ma ia somnul si pana la 9 dorm si io. Ghinion, ca n-am avut som.

Sper ca dupa ce termin treaba de dimineata sa ma bag iar la nani sa recuperez nedormitul de noaptea :((