vaccin

Ieri m-am dus la doctor sa-mi fac vaccin anti turbare gripala sperand ca poate asa o sa mi se desfunde si mie nasul. Ca e infundat de anu trecut.

Cum pe la spitale nu-mi vine sa ma duc nerecomandat, la ideea lu madamme m-am dus la Centrul Medical Unirea cu vaccinu in mana, ca deh… io-l cumparasem de la farmacie cu gandul ca mi-l fac io singur. Am fost convins ca nu e o idee buna. Din simplu motiv ca injectie subcutanata nu inseamna ca tre sa bag in vena cum credeam io… muream dracu si nu stiam de ce.

La CMU toata distractia a costat 20 de lei: manusi chirugicale curate, dezinfectant, plasture, nici o durere la facut injectia minune si multa amabilitate.

Acu teoretic cica o sa racesc dupa care o sa-mi treaca si n-o sa mai racesc. So they say.

Acu ma doare capu.

6 thoughts on “vaccin

  1. Well, daca ti s-a infundat nasul, asa ramai cu el. Multa lume a patit asta si inca nu se stie de la ce.
    Vezi ca daca te apuci de Olynth, cu greu renunti la el. Trebuie sa te obisnuiesti cu nasul infundat si cu faptul ca asa va ramane permanent :(

  2. Pai asta ziceam si eu, daca a apucat sa se infunde (mai ales de un an), asa ramane. Eu il am infundat de vreo 10 ani :(
    La ORL mi-au zis ca incearca sa refaca sept-ul (prin operatia clasica de spargere) dar ca 50% sunt sanse de reusita, 50% sanse sa iasa mai prost.

    PS: link-ul catre windancer e putin gresit, lipseste un a la imacandi.net
    PS2: Am incercat sa trimit mail cu linkul gresit dar: 554 554 5.7.1 Please die slowly and painfully (state 14). ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.