beat mort

Ma pis in liftul tau. De fapt nu. Beat mort si atat.

Aseara a fost lug beer meeting cu ocazia venirii in tara a lu Belzebut. Si cu ocazia faptului ca nu se mai bause demult.

Si’am baut vin. Cu cola.

Si cre’ca o sa ma las de cola ca mi-a fost al dracu de rau dupa.

Si nu cre’ca o sa mai calc prea curand pe La Berbecu dupa ce le-am redecorat baia. Cre’ca papanasii nu reactioneaza bine atunci cand ii mananci cu cola. Ca s-au suparat si-au zis ca ei isi baga picioarele. Si ca vor afara din stomac sa ia aer.

Dupa ce-au luat aia aer si-am plecat d’acolo borat tot, si surprinzator de data asta n-am dat pe mine.

Pe drum m-am oprit sa borasc si intr-o cabina romtelecom. nu stiu de ce.

Au venit aia de la berbecu sa ne zica ca ei vor var sa zugraveasca si ca sa nu ma mai duc sa beau daca nu ma tine. De parca ei stiau cat am baut io.

La baut au fost multi, printre care si o retarda, dar nah, ca cica tre sa fii politically correct si sa nu discriminezi. Pentru cine inca are dubii despre cine e vorba, da, l-fy, who else ?

Cu taxi nu s-a putut spre casa. Ca se uitau aia, si ziceau ntz. So am facut o combinatie, s-a dus madamme acasa cu taxia dupa cheia de la masina, s-a intors sa ma ia.

Si’uite asa am ramas io pe Maria Rosetti, langa bagaboante. Borand… ca s-au trezit si cartofii de la pranz ca ei vor afara la aer. Si era si frig afara, si pe langa faptul ca mi-e rau de ma cacam pe mine, am mai si tremurat ca homelessu… ca deh… prea multa cola.

Ajungem si acasa, ma cert cu ligheanu o tzara ca s-au mai gasit si alte cacaturi ca vroiau afara si cu chiu cu vai am adormit.

Azi dupa tratament de soc cu suc de lamaie fara zahar, castraveti si sandvisuri am ajuns in stare sa ma mut din pat pe canapea sa fiu in stare sa butonez un pic si sa-mi spun povestea.

Io credeam ca data trecuta la nunta m-am imbatat de n-am stiu de mine. M-am inselat, atunci parca doar bausem un paharel mai marisor asa comparativ cu ce s-a intamplat aseara.

Ma doare creierii.

Nu mai beau anu asta. Cre’ca mi-a ajuns.

6 thoughts on “beat mort

 1. Hmmm…eu cred ca se cer si alte variante ale povestii, ca e lucru stiut: acidul din cola te face sa-ti mai pierzi din neuroni. Asadar, revenind, aceeasi poveste a aratat cam asa din exteriorul vastei personalitati a lui sin:
  1. Vinul, cu sau fara cola, ti se urca la creieri cu mult inainte de a depasi cantitatea de sange din organismul tau
  2. Trebuie subliniat ca biata femeia aia de langa tine, pe care ai ignorat-o in toate cele opt ore de baut, chiar a stat langa tine in timp ce ai redecorat peretii baii!(unde-ai gasit-o frate????)
  3. Eu cred ca reactiile adverse nu sunt de la vin sau de la cola, ci de la introdus, cu mai multa sau mai putina gratie, organele genitale in lucruri, fiinte, intamplari, idei si orice alte informatii au mai avut nesimtirea sa treaca, in acele momente, prin sau pe langa neuronii tai relativ liberi (pe jumatate imbibati in alcool)
  4. Intr-un final realmente apoteotic, dupa mai multe momente in care te putem recunoaste, pe drept cuvant, drept vedeta serii, am vazut un Sin alb ca varul, clatinandu-se tacticos spre un drum despre care eu, ca o ignoranta, credeam pana acum ca e cu doua sensuri si ca inclusiv imparatul il parcurge de unul singur. Bineinteles, ma inselam: am suferit, am strigat, am cautat, am platit nota si, intr-un final, ne-am dus fiecare la casele noastre, caci domnul si consoarta dumnealui au preferat sa-si petreaca restul noptii (al diminetii de fapt)in baie,unde asteptam sa ne spuna ei cat de bine s-au distrat:)
  5. Bre, de baut am baut, de distrat ne-am distrat, dar nu uita ca i-ai facut niste promisiuni fetei aleia si, ca un gentleman ce te afli, va trebui sa le respecti (“Pentru cine inca are dubii despre cine e vorba, da, l-fy, who else ?”)

 2. Lu fata i-am multumit, ca altfel dormeam ca homelessu langa birt pana imi trecea. Noroc cu oameni milosi pe langa mine :)

  Lu elfa nu i-am promis nimic. I-am salvat viata lu tibi, ca am asa o banuiala ca vroia sa-l futa. Inca nu cunosc oameni sa fi supravietuit acestui fapt.

 3. (…) am asa o banuiala ca vroia sa-l futa. Inca nu cunosc oameni sa fi supravietuit acestui fapt.

  Hmm, care sa fi supravietuit “promisiunii” sau punerii ei in practica? Intreb pentru ca e putin neclara declaratia ta … :P

  @Dexter

 4. Hi hi hi :-))
  Well, uita-te la mine, ti se pare ca sunt mort?

  Iar pe Paul l-am vazut eu acum o luna in metrou, la Universitatii si nici el nu parea sa fie pe duca :-)

  @Dexter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.