Monthly Archives: March 2009

top 30 jmekeri de dorobanti

Azi am citit si io in Academia Catavencu despre Top 30 smecheri de Dorobanti. Acu nu stau toti aia 30 acolo, da cica frecventeaza zona ca ar fi cool. De unii din aia mentionati auzisem, de altii nu. Noah acu am auzit de toti, cre’ca pot sa dau si io cu bifa ca’s la curent cu stirile mondene.

Ce-am aflat io din toata povestea asta: daca vrei sa fii faimos trebuie sa te duci s-o futi pe o tanti numita Maria Marinescu (cica e cam scumpa) si eventual sa te si plimbi cu ea pe strada sa te vada lumea. Si dupa aia cica o sa moara femeile dupa tine. Sau ceva de genul.

motocross copsa mica

Ieri si azi s-a desfasurat concurs de motocross la Copsa Mica cu motorete Enduro si EnduroCross (asa scria pe la astia pe afise). Am fost si noi azi sa vedem cum arata pe bune un concurs din asta. Din pacate ora 10 era ora la care venea lumea. Ora 12 era ora de start. Da mai era si vant, asa ca am prins doar incalzirile ca ma luase cu frig, da nu ziceam nimic, sa nu zica madamme ca cedez io primu :)

Pozele de rigoare mai jos:

no images were found

biertan

Ieri am fost la Biertan sa vad si io biserica cetate de acolo, ca se pare ca e plina zona asta de chestii de genul asta. Liniste, aer curat, biserica inchisa :)

no images were found

De halit am halit la restaurantul medieval de fix langa biserica unde mancarea e super buna si preturile decente. 0,4L de supa costa de la vreo ~ 6lei pana pe la vreo 9lei a mai scumpa (da nu mai stiu de care era). Un platou cu pui, ficateti, peste, cascaval pane, cartofi fripti, muraturi, snitel de porc costa 36 de lei pentru ~ 900 de grame.

Super business, in total 60lei pentru doua persoane si mancat pe saturatelea.

mitici

De o saptamana de cand stau in Medias am prins trafic lejer, trafic aglomerat, trafic cu ploaie, trafic noaptea. Si cre’ca vreo doua claxoane.

Azi in timp ce asteptam la service sa-mi schimb suportul de numar belit acu vreo cateva saptamani, galagie nevoie mare: un gigi c’o masina de firma (OMV Petrom) cu numar de Bucuresti claxona in dusmanie pe unu cu un microbuz ca mergea pe banda a doua cu ~ 50-60 la ora in localitate, viteza pare’se prea mica pentru taranul grabit care prefera sa claxoneze in draci decat sa depaseasca pe banda unu.

Si se mai mira lumea de ce rahat astia din provincie au ceva cu bucurestenii si le zic mitici. Pai merita, ca sa fie al dracu nesimtire mai mare in trafic nu prea am vazut prin alte locuri.

agenda

Pentru c’am inceput sa imbatranesc si uit diverse chestii, m-am apucat de scris in agenda. Ca deh, daca tot am agenda jmekera am zis si io s-o folosesc la ceva util :)

Si surprinzator, nu e chiar asa aiurea sa scrii in agenda lucruri care trebuie facute, sau planuri sau mai stiu io ce chestii o sa descopar ca trebuie sa scriu. De fapt e chiar cool, ca uiti ceva… bagi repede un ochean in agenda sa vezi ce ai de facut :) Mai ales cand ai de instalat multe echipamente si intr-o anumita ordine, si cu tzashpe interfete… e al dracului de util sa ai undeva scris ce trebuie sa faci. Acu trebe doar sa exersez ceva mai mult cu scrisul in agenda :)

Now back to sleep, ca p’aci pe unde sunt io incepe munca la 07:30 :((

note to self

Medias-ul nu este intre Alba Iulia si Turda.

Asta ca sa tin minte data viitoare ca daca vreau la Medias, trebuie sa belesc bine ochii in Sibiu dupa indicatoare spre Medias si sa fac o ora jumate pana acolo nu trei cum am facut acum cand ma apropiam vitejeste de Turda si nici urma de Medias…

protestul nesimtitilor

Azi a fost mare tambalau in centrul Bucurestiului din cauza unui miting a celei mai nesimtite branse de soferi: taximetristii. Cica astia din Bucuresti sunt concurati ilegal de cei din Ilfov: ilfovenii au tarife mai mici. Sunt tare curios cum vine jucaria asta.

Adica astia din Bucuresti iti cer 1.95 RON/km, un pret exagerat de mare din punctul meu de vedere (tinand cont ca majoritatea au Logan-uri diesel sau pe GPL) si s-au basicat pe aia de cer un tarif simtitor mai mic. Pai unde e ilegalitatea aici ?

As vrea si io daca e vreun taximetrist in stare sa-mi zica si mie cum justifica el aproape 2RON/km tarif de plimbare prin Bucuresti. Sau daca nu scoate 100% profit inseamna ca nu e bine ?