de revelion

Descoperind ca inca nu’s suficient de bogat sa-mi permit un revelion intr-o statiune misto la munte in Romania m-am dus la vecinii de la sud in una din cele mai misto statiuni ale lor care e mult mai accesibila decat sa zicem Poiana Brasov (din descrierile gasite pe internet, statiunea respectiva e echivalentul la Poiana brasov in .ro). Singurul dezavantaj e drumul de 600km care dureaza cam 10 ore cu masina (asta in cazul in care am facut foarte putine pauze), in rest oamenii sunt prietenosi, amabili, te trateaza fara sictir, iti aduc restul pana la ultima centima… ce sa mai, lucruri de bun simt care prin plaiurile mioritice cateodata lipsesc cu desavarsire.

Hotelul de 3 stele in care am locuit a fost super ok cu televizor in camera, minibar, cald, menajerele n-au ciordit nimic, preturile in hotel au fost ca de bar de bucuresti adica vreo 3-4 RON o cafea, 4-5 RON un suc, o masa in 2 cam 40-60 RON, ce sa mai zic, foarte decente. Pentru ~ 900EUR pentru 2 persoane am primit: mic dejun si cina, piscina, sauna, cina de revelion.

Am realizat ca as putea sa ma duc pe post de playboy in Marea Britanie dupa ce le-am vazut femeile britanicilor :) Adica dintr-un hotel aproape plin de britanici am vazut doar 2 femei bune dintre care una avea niste picioare…. mama, mama; restul erau urate; nici una pe la mijloc sa zici ca e draguta and stuff.

Am plecat racit foarte rau din Bucuresti, acolo in prima seara am facut febra, a doua zi la fel, a treia zi mi-am revenit, noroc ca mi-am revenit c’atunci a fost revelionul si macar de ala am fost normal :) Mai jos sunt niste poze de la plimbatul cu telescaunul si unele in drumul spre niste pesteri locale da le-am gasit pe ambele inchise.




















In noaptea de revelion, programul de la hotel a cuprins dansuri populare bulgaresti, dansuri sportive, numere de magie pret de vreo 2 ore si un pic. Din ce-am observat eu, bulgarii nu prea se omoara ca noi cu petrecutul pana dimineata, asa ca pe la 2 s-a cam terminat jucaria la ei ramanand deschise doar barurile si cluburile de noapte. Mai jos sunt cateva poze facute la dansurile populare.





Si cum orice revelion trebuie sa aiba si tort, here it is:




Overall, trecand peste faptul c’am dormit de-am rupt si am si fost bolnav si-am invatat cum sa ma conversez cat de cat cu farmcistele bulgare in cautare de medicamente a fost o experienta interesanta. Ce m-a ofticat nespus de mult a fost faptul ca in Bulgaria am condus doar 100 de kilometri si aia pe drumuri mai judetene asa ca pana nu fac un an de cand am carnetul de sofer ma pot plimba numai in Romania si din cauza asta am pierdut vreo 600 de km de condus la intors ca la dus la cat de mort eram numai sa conduc nu eram in stare. Oh well, inca 5 luni pana in mai si gata, pot sa ma plimb pe unde vreau eu cu masina prin lumea asta.

One thought on “de revelion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.