wordpress 2.3

Azi m-am hotarat sa-mi fac si eu upgrade la wordpress 2.3 ca deh… e trendy and stuff. Versiunea asta pare a fi destul de majora asa intrucat n-a mers chiar cu binisorul cum incepusem sa ma obisnuiesc cu anterioarele.

Dupa ce-l instalezi si upgradezi baza de date, nu vor mai merge categoriile si wordpress se va plange ca nu exista nu’sce tabel. asta se rezolva cu convert categories to tags din meniul Managae -> Import (sau daca deja foloseati un plugin de tag-uri, selectati pluginul dorit si urmati pasii descrisi).

Eu a trebuit sa upgradez google sitemaps, wp-cache si a trebuit sa renunt la crawl page ca nu mai poate fi generata in noua versiune de wordpress.

A trebuit sa umblu putin si pe la tag cloud, si acu se vede si el cum trebuie (marimea fontului in functie de cate posturi sunt intr-o categorie).

Ca si resurse m-am inspirat de pe la piticu si znuff ca am vazut ca ei aveau niste hint-uri cam la ce sa ma astept in privinta upgrade-ului + cautat pe google un plugin de management al tag-urilor, intrucat versiunea asta noua de wordpress nu are nici un tool de sters tag-uri. ce-am gasit pana acum se cheama Tag Managing Thing si e facut de creatoarea Ultimate Tag Warrior.

5 thoughts on “wordpress 2.3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.