elevii si barurile

Asta seara la stirile ProTV am vazut ca niste dobitoci de la niste licee s-au apucat sa se plimbe prin baruri sa vada daca sunt elevi prin carciumi sau nu. Nu era nici o surpriza ca o sa gaseasca elevi dimineata la cafea si tigare, sau mai pe dupa-masa la o bere ca inca mai e cald afara.

Comportamentul dascalilor respectivi a fost tipic comunist: va dam amenda, va facem si va dregem.

Acu, pentru toti elevii care inca sunt la liceu: atata timp cat nu aveti 18 ani, n-are nimeni ce sa va faca daca nu sunteti la scoala in timpul orelor intrucat sunteti considerati minori. Asa ca daca sunteti prinsi: ziceti-le sa va suga si sa se duca in papuris.

Nu pot spune ca e bine ca din ce in ce mai multi elevi stau prin carciumi, da nici profesorii n-au vre-un drept sa se duca dupa ei cu televiziunile in speranta ca poate ii sperie in vre-un fel. Dupa aia iar incep sa planga ca sunt batuti de elevi prin clase sau prin scara blocului.

2 thoughts on “elevii si barurile

  1. bravos, nene, lasa-i sa-si faca veacul pe-acolo ca poate maine ai copii si te vedem ce fericit vei fi sa stii ca ti l-a adus dirigu’ din crashma, sau te suna sa-l iei de la sectie.. dc au sub 18 ani, pe langa absenta cuvenita (pe care n-o pun profi ce ieri faceau la fel), poate fi sanctionat legal cel care le vinde bauturi alkoholice. iar peste 18 ani, e treaba lor unde se duc. fraieri profii aia care nu-si vad de treaba lasand secaturile sa se auto-distruga..

  2. mai e pana o sa am eu copchii, da ma enerveaza oamenii care au impresia ca daca ameninti copii o sa-i faci sa-si dea seama ca e rau ceea ce fac sau ca e bine si uite asa o sa se apuce din senin sa le multumeasca profesorilor ca-i iau de prin carciumi.

    nu te duci la scoala, sa-ti puna absenta, nu sa te caute ca infractorul prin carciumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.