1826

Cam atatea zile au trecut de cand sunt de capu’ meu prin orasul minunat. Acum stau si ma gandesc ca a trecut totusi ceva timp si ca asa din cand in cand, mai tragi linie, mai faci cateva socoteli si ajungi sa vezi ce-ai facut intr-o juma de deceniu (moaa ce istoric suna).

Asa deci si prin urmare, dupa execrcitiu impus de gasit job si cu target pe cat de mic tre sa fie primul salariu (ca deh, ordinele se executa, nu se discuta) am purces la primul interviu pe care dupa vreo 2-3 probe l-am luat si am ajuns dupa prima luna sa fiu oarecum independent. Oarecum inseamna ca aveam bani de mancare/cazare/etc insa nu suficienti de multi sa-mi fac de cap decat asa mai rar.

Dupa primul job care a durat cam un an jumate, am ajuns la concluzia ca ar fi cazul sa-mi caut altceva, si intr-o zi de martie acu ceva vreme am gasit altul care s-a dovedit a fi pretty ok pana acum :)

The rest is history cum se zice. De partea cealalta nu discut ca a fost oarecum un dezastru sustinut :)) Si ca tot ziceam de dezastre, azi am avut parte de prima despartire pe yahoo messenger… ca sa vezi unde a ajuns tehnologia asta domne… cine stie… data viitoare cre’ca o sa fie ceva like video pus pe youtube si dat mail cu link la el…

Viitorul suna bine, dupa cum zic aia de la Vodafone, asa ca the next step pe termen lung spre ‘nu-mi vine sa cred cat de lung o sa fie’ e achizitionarea unei locuinte proprii si personale intrucat statul prin chirii nu ceva tocmai placut.

Therefore, cre’ca o sa mai bag un post peste alte aproximativ 1826 de zile cu o alta retrospectiva sumara despre ce si cum.

Pana atunci… numai bine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.