tilifon nou

Ca tot ziceam acu ceva vreme ca o sa-mi aduca mosu’ telefon nou, si cum am fost cuminte in ultima vreme, azi a venit mosu’ anticipat pe motiv de promotie la Orange, si drept urmare acum am telefon nou nout, pe numele sau de model Nokia 6300 :)

Si ca sa fie treaba treaba, am si internet pe el de cate 5MB pentru 3 luni, ca na, s-au gandit astia de la Orange ca poate imi place si o sa-mi trag si eu un abonament de date.

Is tare incantat de el, desi se pare pe laptop nu-mi merge blue tooth sa-mi pot edita si eu agend linistit, ca din motiv de lipsa infrarosu pe laptopul curent, n-am putut sa-mi copii agenda pe asta nou, si a trebuit sa copiez numerele pe sim, dupa care la loc in memoria telefonului, si am ajuns sa am o gramada de numere trunchiate, duplicate si mai stiu eu cum.

A, ca sa nu uit, am ajuns si io in randu’ lumii si pot asculta muzica pe telefon, like mp3-uri and stuff… in curand tre sa-mi pun si 2-3-5 manele pe el, ca sa le fac concurenta astora prin tramvai troleu cand s-o mai intampla sa merg :))

Pentru cine e abonat la Orange: toata jucaria costa in Orange Shop 79EUR + TVA la abonament de 2 ani. Pentru abonatii mai vechi o sa iasa mai ieftin daca aveti puncte Thank You. Asa ca io zic c’am facut super afacere, mai ales c’am 2 ani garantie la el, si probabil tot peste atata timp o sa-l si schimb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.