incompetenta

Aeroporturile Baneasa şi Otopeni vor fi închise în perioada 2-4 aprilie cu ocazia organizării summit-ului NATO la Bucureşti, a declarat azi secretarul de stat în Minsterul Transporturilor, Antonel Tănase.”Studiem posibilitatea emiterii cât mai curând a unei Hotărâri de Guvern în acest sens pentru ca operatorii de trafic aerian să-şi poată lua din timp măsurile necesare”, a spus Antonel Tănase. Tănase a declarat că zborurile ce trebuiau să aibă loc în această perioadă de pe Otopeni şi Băneasa este posibil să fie relocate pe celelalte aeroporturi din ţară.

Cat de retardat sa fii sa vii cu asemenea propuneri ? Adica faci dictai summitu si cu o luna inainte de eveniment declari ca esti incapabil sa asiguri securitatea oaspetilor si atunci inchizi tot ce misca ? Le e frica ca sunt deranjai aia de vin de cersetorii de la semafoare sau ce mortii mamii lor au de tre sa futa tot orasul pentru cacatul lor de summit ?

2 thoughts on “incompetenta

  1. Poate se gandeste vreunu sa vina cu avionu la Summit si poate aterizeaza pe Gh. Marinescu la Cotroceni (si e posibil sa nu fie pe lista invitatilor)… sau prin vreo cladire unde vor avea vreo sedinta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.