statu vrea bani din bonusurile angajatilor

Decizia Ministerului Muncii se referă la primele oferite de sărbători, cadourile pentru copiii angajaţilor, abonamentele de telefon sau banii primiţi de la serviciu pentru transport. La acestea se adaugă sumele acordate cu ocazia ieşirii la pensie, premiile anuale oferite sub diferite forme, sumele pentru plata cu ora sau pentru gărzile şi indemnizaţiile clinice acordate cadrelor medicale.Astfel, angajatorii vor fi obligaţi să plătească din această lună 19,5% din valoarea veniturilor suplimentare oferite angajaţilor, iar cei din urmă vor contribui la bugetul asigurărilor sociale cu 9,5 procente. Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a motivat măsura prin faptul că bugetul asigurărilor sociale are nevoie de mai multe fonduri după recenta majorare a pensiilor.

Citit cu atentie: ca statu ia de 2 ori bani: o data de la patron 19% (ca deh, patronu e mai cu bani) si dupa aia, ce ramane la angajat ii mai ia si aluia 9% (ca e mai amarat asa). La ce mortii mamii lor au majorat pensiile daca nu au si bani sa le plateasca ? Sunt curios ce metode se vor gasi astfel incat bonusurile sa fie date totusi angajatilor da fara sa se dea si la cacatul de stat bani.

Cre’ca e cazul sa-mi fac o rubrica pe blog sa-mi bag divsere in guvern in fiecare zi (chiar daca aia nu fac nimic o zi) ca se pare ca e loc.

2 thoughts on “statu vrea bani din bonusurile angajatilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.