militia in actiune

Sau mai bine zis ciobanii in actiune desi s-ar putea sa-i jignesc pe cei din urma. Azi zeci de mascati au intervenit in forta la o fabrica din timpuri noi unde zice-se vreo 50 de manifestanti anti NATO au inchiriat o sala sa-si faca bannere si alte chestii din astea periculoase pentru siguranta nationala. Cica ar fi avut si vopsea acolo dar genistii inca n-au terminat de analizat pericolul indus de aceasta.

Toti manifestantii aia au fost luati pe sus de taranii de le dpir/spir si alte cacaturi de institutii din astea unde criteriul de angajarea e “pumnii mei minte nu are, bate tot ce le iese’n cale” si dusi la cateva sectii de politie pentru interogatoriu pentru atentare la siguranta nationala.

Unul din taranii cu cagula pe cap s-a impiedicat grabindu-se sa intre si el pe o portita care ducea spre sala respectiva, probabil fiind-ui frica ca nu apuca sa dea si el un pumn acolo, ca tot nu poa sa-l identifice aia dupa aia… ca d’aia ejti mascat, sa umbli in grup, cu fata acoperita sa nu te bata dupa aia prietenii in scara de bloc.

Sa nu mai zic de alti destepti care au venit cu sabii, pusti si alte arme din dotare (cre’ca aia de la SPIR), ca poate fuge vre-un manifestant cu vre-un banner si il vad oficialii…

Si ca sa fie spectacolul complet, un gigel burtos, c-o cagula pe fata facuta din cate mi s-a parut mie dintr-un fes vechi intors pe dos s-a apucat sa se ia de ziaristi care au venit repede sa transmita de la fata locului cum militia romana apara tara de teroristi.

Acu io’s curios cu cate procese la cedo o sa ne trezim tinand cont de faptul ca teroristii prinsi conspirand impotriva samitului cacatului sunt cetateni EU, canadieni si cre’ca si americani.

Astea fiind zise, tot nu-mi vine sa cred ce imbecili sunt astia de la antitero/jandarmerie/militie si in ce situatii penibile sunt surprinsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.