cura, week 7

dupa vreo aproximativ 7 saptamani de mancat crapuri d’alea recomandate pentru slabit, m-am mai tot pus asa pe cantar si surpriza: ma invart in jurul valorii de 76 kilograme. nici nu ma ingras, da nici nu slabesc. astept acu pe 26 cand am iar programare la doftor sa vad daca e vreo explicatie. ca’n afara de mancatul de fel si fel de prostii prin praga nu prea m-am abatut de la cura si totusi nu se intampla nimic.

5 thoughts on “cura, week 7

  1. Exista o solutie de bun simt: da-ti curul ala gras jos de pe scaun si taraste-l pana la sal sau la bazin ca degeaba faci cure peste cure daca nu consumi tot ce bagi. Ce dracu, ar fi trebuit sa stii din bun simt ca daca bagi jdemii de calorii pe gura si nu le consumi o sa se intample asta. Metabolismul nu este un vrajitor, asa ca trebuie ajutat.
    Nutritionistul este ok si te ajuta, dar nu face exercitii in locul tau.

  2. Subscriu la cele zise de Fuzzy si vin sa iti aduc si cateva argumente:

    Pentru ca ai mancat mai putin ai pierdut din masa , asta nu inseamna doar grasime ci si muschi , la greu.
    Cu cat ai mai putina masa musculara cu atat consumi mai putina energie si deci noua cantitate de energie de o primesti din mancare e suficienta pentru a te mentine la greutatea la care ai ajuns.
    Pune mana si mergi la sala , cu cat pui mai multa masa musculara pe tine cu atat vei da jos mai rapid grasime…chestie care ma aduce la urmatorul punct de discutie: Nu greutatea conteaza asa de mult cat cantitatea de grasime din corp…chiar nici unii nutritionisti nu inteleg chestia asta ..lucru care mi se pare grav.

    Daca vrei pot sa iti mai dau cateva principii utilizabile in astfel de cazuri cum ar fi ciclarea carbohidratilor si a caloriilor , cheat days , si alte chestii de genul dar mai intai pune mana si baga indreptari romanesti si geno cu haltera pana crapi.

  3. oh well… se pare ca e musai sa-mi iau bicicleta sa fac ceva miscare :((

    da sa vedem dupa paste, cum o sa stau cu finantele.

  4. nu tre’ sa cheltui nu stiu cat ca sa faci miscare.
    daca vrei la sala gasesti si una mai decenta decat worldclass, nu-ti trebuie neaparat bicicleta si mai ales pana faci rost de finant mergi o perioada la alergat. si mai sunt o gramada de sporturi pt care nu trebuie sa scoti monetar sau f putin.

    nu ai vointa…asta e problema :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.