idee

Mi-a venit o idee acu ceva vreme de cand am auzit ca e la liber ca muii aia de la SRI sa poa sa intercepteze tot dupa cum ii taie pe ei capu si ma gandeam ca fiecare cetatean sa dedice vreo 10-20 de secunde din fiecare convorbire telefonica cu niste urari de bine pentru muii aia care alta treaba n-au decat sa stea cu urechea pe telefoanele alora care platesc taxe si impozite ca sa-si ia ei salarii pentru statul degeaba. Poate daca incep sa auda mai la toti in convorbiri chestii de genul “slobozi pentru tine, ba, ala de-mi asculti telefonul acu” sau “muie cu kkt, ba ala de stai cu casca in ureche ascultand cum te injur” poate se potolesc si nu se mai baga peste oaemni ca nu e treaba lor ce vorbeste lumea la telefon.

Bine, injuraturile sa fie cat mai variate, just in case ca se plictisesc labele alea triste de la SRI.

4 thoughts on “idee

 1. Ai uitat de căutările pe Google după : ”poponari SRI” , ”mamele SRI-istilor sodomizate” , ”felatie nevestele SRI-iştilor” , etc :D

  Apropo, când schimbi şi tu tema, c-arată ca ceapa. Zici că-ţi citesc blogul cu Lynx. :))

 2. lol.

  ce-are ma tema mea ? e like pretty simple and stuff.

  tot caut una pe doua coloane care sa arate bine si sa fie tot simple. pana acu am gasit una .txtblog, da e prea alba…

 3. Bai Sin, wtf!
  Interceptatul asta inseamna de fapt inregistrat, nu sta un disperat cu casca in ureche sa asculte ce injuri tu. Pe urma se asculta inregistrarea la nevoie sau ca trigger pe cuvinte cheie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.