si io despre lhc

Ca tot e la moda acu sa vorbesti despre LHC, am zis sa nu raman io singuru gigel cu blog care n-a scris despre asta.

S-o iau cu inceputu, si anume cu unii dintre politicienii nostri: sunteti complet cretini. Cu dedicatie mai ales pentru aia doi dobitoci de la Partidul Comunist. Romania n-a dat un Leu pentru CERN si voi aveti tupeul si nesimtirea sa cereti Comisiei Europene sa opreasca experimentul ? Sau sa veniti cu populisme ieftine de genul: mai bine ajutau oamenii saraci cu alea 4 miliarde de euro ? Cand ati votat ma voi vreo lege care sa ajute pe cineva ?

Astia toti se agita din cauza ca in functie de rezultatele experimentelor s-ar putea rescrie anumite teorii de fizica sau invalidate, noi romanii facem repede petitie sa se opreasca experimentul, ca deh… prea multi bani bagati degeaba. Ca am impresia ca toti astia de vorbesc la tembelizor nu se gandesc decat la castiguri imediate si nu prea pricep cum sta treaba cu investitiile astea in stiinta.

Acu la lucruri serioase, mi s-ar parea super tare daca pornesc dracia aia si-o sa se intample fix ca’n Half Life. Like aliens and shit. Now that would be a challenge.

One thought on “si io despre lhc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.