prin munti

Dupa o vara in care fix peula loc de concediu, am prins 3 zile de mers la munte in care nu m-a stresat nici un customer ca nu-i merge cine stie ce. So, acu am fost la Pensiunea Silvia din Prejmer, la vreo ~ 15-20km de Brasov, pensiune care e draguta si gazdele sunt oki doki. Camere OK, televizor, dus, cald de behai noapte in camere. Si nea Jane are o palinca tare buna. Atat de buna ca 3 nopti cat am stat acolo am baut la apa de foc pana cre’ca si-a dat ficatul demisia. In Prejmer exista un fel de cetate medievala care in mijloc are o biserica evanghelica nemteasca. Cu ocazia asta am fost si la lacul Sfanta Ana sa-l vad si io cum arata ziua, ca il vazusem doar noaptea, beat, in tricou si pe zapada acu vreo 5 ani. Cu ocazia asta mi-am adus aminte si scurtaturile de pe drum ca sa nu mai merg nustiucat pe drumul normal.

no images were found

Pozele sunt facaute de csdexter ca el are aparat foto d’ala jmeker.

Asa am ajuns si prin Brasov la un magazin de perne and stuff si acu am lenjerie de pat care se asorteaza cu draperiile de la geam si perne cu pene si puf de gasca ca cica nu racesti la cap daca ai d’astea.

One thought on “prin munti

  1. Un Nikon D40x ca sa fim mai precisi ;-) care a facut pentru pozele de mai sus echipa cu un 18-55mm VR (cel din kit-ul lui D60), cu un 55-200mm VR (mult mai bun optic ca anteriorul — ce n-as da sa-mi gasesc si unul scurt la fel de bun …) si cu un SB400 pentru pozele “in nocturna”.

    Sin, ca tot discutam azi de tech-stuff si de preturile asociate — a aparut in sfarsit D90 la F64 si nu e decat ~1000EUR mici (adica EUR de 3,5RON). Of of si iara of :-(

    @Dexter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.