m-am mutat

Nu cu blogu ci cu casa. Adeca m-am mutat din ultraselectul cartier Balta Alba intr-altul si mai si, care e asa de select ca nici nu stiu cum se cheama. Si cum o mutare nu e chiar asa simpla, desi cand am inceput mi s-a parut super tare ca n-au trebuit decat 3 drumuri sa-mi car tot ce aveam. 3 drumuri multumita un portbagaj super mare, da despre asta in alt post. dupa ce-am carat io toate crapurile adunate peste ani si le-am pus in mijlocul camarei mi-am dat seama ca adunatu lor la gramada e mai usor decat punerea lor prin sifoniere, pe rafturi etc.

Noroc ca io’s dus cu creierul la colindat si fiecare tricoi are umerasul lui propriu si personal, asa ca macar majoritatea hainelor le-am luat de umeras dintr-un sifonier si le-am pus in altul. Da ia-te si tine-te, ca in afara de haine mai erau si tot felul de alte crapuri like carti, cutii pentru garantii si cine mai stie ce. Noroc c’am avut ajutor la aranjat ca nici pana in ziua de azi nu terminam cu toate prostiile.

Cu ocazia asta am mai bagat o tura de shopping serios, adica masina de spalat, fier de calcat, toaster, sandwich maker si alte cele. Cu masina de spalat am supt-o-n fericire ca are butoanele in franceza ca deh… io am luat-o la promotie ca se si incadra la ce vroiam de la o masina de spalat. Da acu de fiecare data cand spal tre sa belesc ochii in cartea tehnica sa vad ce dracu fac acolo sa nu ma trezesc ca pune rufe intregi si le scot salata. Da asta e… cand nu belesti ochii, belesti pe doamna peula. Mai imi trebuie masa de calcat, care inca nu stiu de care vreau, in sensul ca unele sunt scumpe si alte ieftine si toate arata la fel.

Acu imi caut menajera, ca io nu ma vad cu basma in cap dand cu aspiratorul prin casa o data pe saptamana sau stergand praful. Cu vasele e relativa treaba, ca am doar o farfurie, si aia primita la o pomana.

Inca nu stiu ce draci sa pun pe holul de la intrare ca e doar gresie si mi-e frig cand uit sa-mi iau papucii in picioare. Da macar sunt asortat sa nu ma deochi, like draperii asortate cu lenjeria de pat :) Inca nu stiu daca sa-mi pun si perdea sau nu. Inca ma mai gandesc la acest aspect.

Overall e pretty OK jucaria. Mai am sa-mi trag net de la RDS si m-am scos. C’acu parazitez modemul 3G de la corporatie cu datul meu pe net and stuff. Si cu ocazia asta, ca tot e FiberLink in bloc, imi trag tembeliziune deigitala, sa vada si ocheanu meu HBO ca si cum m’as uita la DVD :)

A, scaune la buctarie mai tre sa iau ca alea care au venit cu casa sunt cam terminate spre FUBAR. IKEA here I come :))

3 thoughts on “m-am mutat

  1. Cu masina aia de spalat vezi daca nu ti-au dat ceva sticker de pus pe langa butoane in alta limba , de obicei asa se procedeaza.
    (daca nu , printeaza-ti tu unul).

  2. Ba, deci mie mi se pare super tare ideea cu fiecare tricou pe-un umeras! In felul asta, dupa ce-l calci, nu mai tre sa-l impaturesti si astfel nu se mai sifoneaza!

    Tre sa-mi cumpar si io umerase!

  3. @Jack: n-are, ca daca avea le puneam si nu mai plangeam p’aci :)

    @Gabi: am vazut azi in Cora, Winny 5buc @ 4.9RON. Daca le impaturesti fac dunga si se vad aiurea dupa aia cand le imbraci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.