golf 6

In mod oficial e acum si in Romania, dupa ce a fost lansat la salonul auto de la Paris. Ca tot omu care vrea masina noua, si dupa ce m-am uitat si la altii ce oferte au, am ajuns la concluzia ca dupa ce termin leasing-ul, vand masina actuala si cu banii luati pe ea pun avans de un Golf VI.

Partea mai putin distractiva e pretul, cu ce vreau io pe ea ma duce undeva la 22.500-22.700EUR CIP.

Cu ocazia asta m-am hotarat sa-mi iau un motor pe benzina din motiv ca a ajuns sa fie mai ieftina ca motorina. Cand mi-am luat io masina, era ~3RON/litru motorina. Acu e 4RON dupa ce a scazut de la 4.5RON/litru. Benzina cat de cat s-a mentinut constanta ca pret.

Acu o sa-mi fac un ceas din ala cu AMR ~ 1an pana pot sa-mi schimb masina :))

4 thoughts on “golf 6

 1. In primul rand contractul de leasing nu e facut direct cu dealer-ul ci cu o terta firma. Abia dupa terminarea contractului pot sa incerc o combinatie de asta sa vad cum ies cu banii de buy back versus bani luati pe masina in targ.

 2. Mi se pare cam exagerat pretul pt. o masina compacta (sau ai facut ca astia de la politie cu loganu’, ai pus pe ea tot ce se poate?)

  Ma gandesc ca la 23000eur ai putea sa-ti iei, de ex., o toyota avensis (model luxury, benzina, motor 2.0l) care e deja alta clasa.

 3. Nu chiar tot :) Da am vrut si io suspensie adaptiva, motor de 160cp, cutie automata cu 7 viteze, scaune incalzite, climatronic… the works.

  Pretul de pornire e de la ~ 18.500EUR iar restul de ~ 4000EUR sunt optionale.

  La Toyota n-ai de unde alege optionale. Ai 3-4 configuratii fixe and that’s it. Si nu-mi convine sa-mi bage aia pe gat toate porcariile de care n-am nevoie, doar pentru ca am ales Luxury.

  N-am nevoie de o masina mare acum si nici in urmatorii ani. Am mers cu Passat si ma dispera faptul ca nu stiam unde e spatele si la manevre eram oarecum stresat sa nu-l zgarii.

  Am fost cu Golful meu 4 persoane in vacanta de iarna si-am avut toti loc confortabil + bagajele de rigoare, so nu vad un motiv pentru care mi-as lua ceva mare.

  Un alt motiv pentru care vreau tot Golf e ca am fost si sunt in continuare multumit de cum se comporta la drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.