idei fixe

Cum stateam io asa si ma gandeam ca nu’sce sa mai sriu pe blog ca n-am mai facut nimic de mentionat sau n-am mai vazut nimic, azi m-a pocnit subiectu cand stateam la coada la RCS&RDS sa intreb cand vine crapul ala de decodor digital ca se vede HBO-ul si AXN-ul cam aiurea si ca daca tot dau 10EUR pe luna pentru tembelizor, macar sa fie cu folos.

Stand io asa la coada la DigiTV, la biroul alaturat de relatii cu clientii vine un gigi din asta imbracat la costum, cravata, 35+  ani sa faca si el o reclamatie. Tanti d’acolo incearca sa-i explice ce si cum (n-am prins ca nu eram atent) si asta vine c’o faza din aia ca va dau in judeata si ajugem in justitie (d’acolo incepui io sa fiu antena).

El facuse o reclamatie ca nu-i merge nu stiu ce acu cateva luni. Contractul nu era pe numele lui. El era chirias la adresa respectiva. El cu gura mare, tanti ii explica calm ca nu poate el sa dea RDS-ul in judecata ca din punct de vedere juridic nu exista nici un contract intre el si firma. Gigi asta nu si nu, ca el plateste luna de luna. Da nu putea sa dovedeasca din motiv ca toate chitantele erau pe numele proprietarei si iar din punct de vedere juridic pentru RDS proprietara plateste, nu el.

Taota discutia asta a durat ceva intre un gigi cu ochelari, care cre’ca erau de cal, si reprezentanta RDS pe cine are dreptate si ca el are drepturi si ca are dreptate and stuff pana cand a plecat sa mai faca o plangere pe la sediul lor :))

Sunt curios daca se duce si da redeseul in judecata daca judecatorul o sa-i dea cu reclamatia in cap sau nu :)

Si uite asa ma mai scosei si io d’un post pe saptamana asta.

2 thoughts on “idei fixe

  1. Daca are contract, deci poate dovedi ca el ar fi beneficiat de serviciile respective, si daca in contract mai scrie ca este responsabilitatea chiriasului sa plateasca utilitatile (eventual in numele proprietarului), atunci s-ar putea sa mearga cu reclamatia.

    Dar daca-l duce mintea, il roaga pe proprietar sa faca o reclamatie la OPC, ca astia raspund mai repede decat justitia.

  2. Contractul ala standard de la finante nu presupune in mod explicit plata de catre chirias a cheltuielilor, afaik.

    Proprietarul poa sa faca toate alea de le-ai zis tu, eu ziceam ca el nu poa sa faca nimic. Da pana mea… e la moda si la noi faza cu reclamat si facut plangeri peste tot :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.