bruschetta

Alaltaieri mi-a venit asa o pofta sa mananc si io bruschette, da fara sa ma duc sa dau 10 lei pe 2 felii la restaurant, drept urmare am optat pentru varianta in-house.

Pofta m-a apucat de prin iunie asa, cand am vazut la Mirona pe blog minunea:

A cumparat madamme cele necesare: paine feliata, usturoi, rosii, parmezan, oregano si masline. Ulei de masline mai aveam io de la niste cumparaturi anterioare.

Prajit paine, am dat-o cu usturoi (cre’ca am exagerat o tzara la faza asta), dat dupa aia cu ulei de masline cam o lingurita pe felie, pus compozitie de rosii (tocate marunt, doar pulpa, cu masline, ulei de masline si oregano), pus parmezan pe deasupra si voila: bruschetta a prins viata :)

Toata dracia a durat cam juma de ora pentru 8 felii. Daca n’as fi lenes as putea sa-mi fac singur bruschette in fiecare zi, da deh… lenea e cucoana mare.

Cu ocazia asta am ajuns la concluzia ca’mi trebuie si mie macar o oala sa mai fierb una alta, ca nu tot ce misca se poate fierbe la microunde…

3 thoughts on “bruschetta

  1. Eu mi-am luat tzeapa mare cu bruschettele la Casa di David din Victoriei, am cerut 1 portie de bruschete, ospatarul a trecut 2… Ma miram de ce mi-a adus 6 felii de paine (mult prea mari pentru ce era pe ele) la o portie… of course pretul e un pic mai mult peste 10 lei / portie…

    Arata bine, Felicitari!

  2. Toate dracia a durat jumatate de ora pentru 8 felii, care au fost si mancate in (aceeasi) jumatate de ora :p. Iar daca-ti cumperi oala, negociem si cu ratatouille-ul ;)

  3. Pff ce poftă mi-ai făcut.. Nu m-am lăsat până nu am facut și eu. Am testat si cu chifle tăiate pe jumătate și puse inițial la cuptor, dar cu substratul de pâine prăjită sunt mult mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.