cum fu la pirati

Fuse bine, ca sa zic asa.

Liniste, cald (de nu puteam sa dorm cateodata). Preturi decente la restaurant la mancare si la bautura. Desi am avut pensiune completa, nu tot timpul mi-a placut ce era de haleala, asa ca din cand in cand mai bagam cate o comanda. Un snitel de juma de kil de pui era vreo 13 lei asa si o portie imensa de cartofi prajiti vreo 3-4 lei. O masa de doua persoane cu felu unu, felu doi desert si bautura ajungea pe undeva pe la vreo 60 de lei. Ceea ce e foarte tare comprativ cu dumele de preturi din Bucuresti.

Partiile destul de libere, preturi decente (1leu/ora Sanie la partia Bogdan si 5lei/ora sanie la partia Bucin). Un ski pass era intre 35 si 60 de lei pe zi, iar o pereche de schiuri cam 30-40 lei pe zi. Oameni amabili, ca m-au scos din zapada si n-a trebuit s’astept primavara sa ma pot da jos de pe munte :)

Daca n’ar fi al dracului de departe, m-as mai duce pe acolo in mod regulat. La anul ma gandesc sa fac o plimbare pe la Cavnic, in Maramures, c’am vazut ca ninge si e zapada mare pe acolo de obicei.

De maine o iau de la cap cu munca, si de data asta o sa fie o revenire blitzkrieg de la starea de concediu la aia de munca; marti dimineata la 5:00 AM iar am de facut una alta prin niste firewall-uri :((

Noah ce sa zic… fuse si se duse si concediul astsa :) Io personal imi urez concedii mai multe, mai lungi si mai dese… ca vorba aia… pauzele mici si dese, cheia marilor succese ;))

3 thoughts on “cum fu la pirati

  1. Am stat in cabana aia mare, la etajul 3.

    Despre cavnic stiu doar ce mi-a zis o cunstinta de are acolo o cabana si ma tot ameninta sa vin si pe acolo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.