tvr

Cica muistii aia de la TVR sunt pe moarte. Ca nu se mai uita lumea la emisiunile lor de cacat cu reclamele lor de cacat si cu taxa lor abuziva de cacat.

Pai ba muistilor, cand toata lumea isi trage DigiTV/Dolce/Boom/etc ca sa vada si ei programe de calitate in defavoarea voastra, nu v-a dat pana acu prin cap ca poate la voi e problema ? Va mai plangeti ca nu plateste lumea abonamentul ala abuziv numit “taxa tv”, da nu va ganditi ca poate e si normal sa nu dai o caruta de bani pe un cacat ? Voi cum v’ati simti in fiecare luna sa platiti un abonmanet de internet sau de mai stiu io ce si sa primiti fix pula in schimb ? Eh, cam asa e muia voastra de taxa vis-a-vis de continutul pe care-l oferiti. Ma scuzati, continut e prea mult spus. Rectific, basina pe care o oferiti.

2 thoughts on “tvr

  1. Pe moarte, dar tot au lansat de curind inca doua canale noi, TVR3 si TVR Info, canale la care ma infoiesc ca se uita cineva…

    Acum citiva ani eu ma mai uitam din cind in cind la cite un film la TVR1, ca aveau niste filme mai rasarite decit concurenta[*].

    Cred ca cea mai mare prostie a TVR e ca isi bate joc de bani, BBC e un exemplu clasic la polul opus: televiziune de stat finantata din taxe dar care face programe de succes preluate in toata lumea.

    [*] acum nu ma mai uit la filme nici la TVR, nici la ProTV, nici la Antena 1, dar cel mai tare am un dinte impotriva ProTV pe care i-am observat demai multe ori ca *taie* din filme, ca sa se incadreze in program si sa ne bombardeze si cu reclame.

  2. Eu nu mai am TV (ma felicit si acum pentru decizie), dar evident ca platesc taxa odata cu energia electrica … ca [citez]: “nu se poate” sa nu o platesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.