cluj 2009, part 1

No din anumite motive vineri m-am suit in trasura si m-am pus sa ma duc la Cluj sa rezolv una alta. Mers lejer, drum relativ spre destul de liber, exceptand cateva portuni de pe Valea Oltului, facut de la iesire din Bucuresti pana la Iulius Mall in Cluj, cam sase ore.

Plimbat o tzara prin oras, facut treaba, bagat si niste shopping de control, ca si la Cluj sunt reduceri la toale. Scapat si de ceva banuti prin mall la toale ca tot am gasit bluze, tricouri si pulovere simple, fara brizbriz-uri si alte chestii stralucitoare pe ele. Si prin toata plimbarea mea prin mall-ul ala am observat o chestie: lumea e calma frate, nu se inghesuie, nu vorbeste tare, nu se grabeste… nu nimic.

M-am dus si pe la Auchan sa-mi cumpar un burete de baie si in timp ce cautam raionul corespunzator, anunt prin difuzoarele alea ca “un agent de curatenie e chemat la raionul bebelusi”. Si vad agentul de curatenie doua randuri mai incolo: Butch frate, femeia barbat bine. Si la ce hotarata venea spre raion, te apucai singur de strans mizeria facuta decat sa dai ochi in ochi cu Butch: ca poate-ti da un mop peste mecla de nu mai stii de tine :))

Acu back to Battlestar Galactica, ca tot am pierdut 2-3 ore sa haxoresc gateway-ul de-mi da internet sa conving pf-ul sa faca PAT pe toate porturile si nu numai pe unele :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.