latitude e6400, take 2

Am lasat pe weekend la frecat E6400-ul de l-am luat in teste sa vedem daca se mai opreste sau nu din cauza placii video care intra in protectie termica. Testul a constat in a rula 3D Mark 2006 in loop tot weekend-ul.

N-a crapat. A mers fara belele. Azi i-am mai dat in cap cu 4 instante de CPU burn-in si in spate un 3D Mark 2006, dupa care am lasat doar 3D Mark-ul sa-l frece pana nu mai stie de el, ca singura dracie care se poate defecta e placa video din ce-am vazut pana acu. In rest nu-mi fac griji.

Ce-am mai observat foarte interesant, e ca hard disk-ul, desi e la 7200RPM, e foarte foarte silentios.

Un coleg mai mester intr-ale portabilelor zice ca sa-l lasam o saptamana non-stop cu 3D Mark, si ca daca nu crapa atunci e bun si pot propune de o comanda :)

Ca downside la laptop-ul asta pana acum am descoperit doar camera video onboard, care suge la modul grav de tot.

4 thoughts on “latitude e6400, take 2

  1. Intamplator mi-a ajuns si mie sub bot unul zilele astea. Eram curios in principal de ecran. Ce pot sa zic: OMFG! :D Unghiu` de vizibilitate e practic 180. :) T3h sh1t!

  2. Ze power of LED display :)

    Dupa aproape o saptamana de rulat 3D Max si CPU Burn-in n-a crapat, drept urmare am ales sa merg pe nVidia, ca se pare au fixat problemele cu chip-urile.

    Am facut azi configuratia la Dell pe site, am trimis-o la distribuitoul din Romania sa-mi zica cati bani o sa coste o jucaria de asta si dupa aia o sa ma duc sa plang la “the powers that be” sa dea bani de achizitie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.