fucked up people

Citeam azi intr-un ziar ca la Sidex Galati se fac disponibilizari. Si ca aia care pleaca voluntar primesc vreo 55.000 RON. Si ce fac oamenii aia cand raman fara job si se vad cu banii in mana ? Dau o fuga pana la magazin sa-si ia o plasma, un DVD player etc… ca au bani acu. Si dupa 2 luni o sa iasa in strada ca n-au unde munci si ca sa le dea guvernul ceva. Cica din 900 de disponibilizati, doar unul s-a dus la AJOFM sa se intereseze de ce job-uri sunt disponibile. Restul cica o sa-si ia vacanta o perioada si dupa aia o sa se uite si de-un job.

Stand stramb si judecand drept: cat de vita sa fii sa faci asta ?

Incep sa-mi dau seama de ce sloganul tarii este: “Romania, simply amazing”…

2 thoughts on “fucked up people

  1. stai un pic. 55.000RON aka 550 milioane de ROL? adica undeva in jur de 11.000 euro? iote bre.. prosti-prosti(ca nu s-apuca din timp de cautat de munca), da’ si cu bani.. :)

    1. Problema acolo e ca in zona din cate stiu eu nu se castiga extraordinar de mult, iar daca se mai intampla sa fie doar un membru al familiei care munceste… iar e nasol. Sa nu mai zic ca desi la prima vedere par multi bani, cand incepi sa arunci in stanga si’n dreapta cu ei… se termina repede, mai ales ca ziceau ca unii vroiau sa-si plateasca creditele la banci cu ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.