cutremuru

Cica a fost cutremur, cre’ca Vineri. Si de atunci toata lumea vorbeste de cutremur: ba ca n’au mers telefoanele, ba ca nustiuce s-a mai intamplat.

La telefonie s-a intamplat o chestie haioasa, cel putin pe Vodafone: ma suna maica’mea ca blah, blah, cutremur, ca ete ce zic aia la stiri… chestii panicoase de femei. Si ca n’a reusit sa dea de mine pe Vodafone si ca pe Orange a mers. A doua zi dimineata, vad apel pierdut de la mama cam pe la ora la care zicea e ca n-a reusit sa ma sune, fapt foarte ciudat ca dupa aia am mai vorbit la Vodafone (seara) si n-aveam nici un apel nepreluat. Spooky.

Citesc ieri dimineata presa, si vad titlu mare in nus’ce ziar: aproape un milion de romani au privit cutremurul live la realitatea tv care cica a fost lide de audienta. Inca ma mai strafulgera asa din cand in cand si tot nu-mi dau seama cum vine asta cu cutremurul live la televizor. Ce poti sa vezi ? Ca la cat de mic a fost nici nu s-a simtit prea tare (cel putin in Bucuresti). Intelegeam sa te uiti live la un d’ala de 7-8 grade, care tine mult si darame stuff… da prea parca se face prea mult circ pentru orice tampenie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.