monsters vs aliens

monsters vs aliens

Din pacate vazut acasa, pentru ca unul sau mai multi distrusi au ajuns ei la concluzia ca cel putin in Bucuresti filmul asta poate rula doar dublat. Si din cauza asta nu pot sa ma duc la cinema. Sunt tare curios, murea cineva daca rulau si filmul nedublat ?

8 thoughts on “monsters vs aliens

  1. Cică dacă e 3D, nu pot face să apară subtitrările calumea şi de aia cele 3D sunt dublate toate. Deşi puteau să îl ruleze fără 3D şi nedublat, plus că îmi amintesc că am văzut Călătorie spre Centru Pământului 3D cu subtitrare, aşa că nu înţeleg de ce nu se poate. Poate că 3D-ul desenolor a altfel decât 3D-ul filmelor cu actori adevăraţi…

  2. Bolt a rulat si dublat si nedublat, asa ca io zic ca se poate subtitra. Da acu na, daca unii considera ca am ajuns ca bulgarii sau ca rusii sa se dubleze filmele… imi pare rau pentru ei.

  3. Am fost si eu sa-l vad in 3D.

    E groaznic dublat ! N-am sa mai repet gresala.
    3D e interesant insa, desi m-au durut ochii dupa aia vreo 2 ore.

  4. Mananca cacao cu “e dublat ca e 3d”. Eu l-am vazut la Imax cu titrare in araba si nu se vedea nici aiurea nici necum. Doar ca au tendinta cretina de a dubla desenele animate cu voce.

  5. Cacao zici? Mananc-o tu pe toata, bine ca esti tu destept.
    Eu asa citisem pe ceva site de stiri ca se scuzau cei care au dus si proiectat filmul dublat, nu am scos eu din mine duda si nici nu-s expert in tehnica cinematografiei. Poate ai si tu dreptate, poate au si ei o parte din adevar, habar n-am ca n-am studiat problema.
    IMAX e 3D?

  6. Păi ziceam că am vazut şi eu un film 3D cu subtitrare chiar la Bucureşti, la unul din Mall, deci este evident că se poate, că există soluţia tehnică. Acuma, din câte am vazut eu pe la Odeon şi CinemaCity, sunt cel puţin 2 tipuri de filme 3D de care am auzit, plus IMAX, de care nu ştiam, ca deh, la singurul IMAX unde am avut ocazia, închideau prea repede pentru mine :D
    Tind să cred că este o scuză ieftină, dar am vrut să subliniez că afirmaţia nu este a mea, ci preluată din presă :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.