tiganii si pupincuristii lor

Aleator citesc stiri pe Hotnews, ca din cand in cand au si chestii utile pe acolo. Mno si acu citii despre faptul ca spammerul ala ajuns senator si-a dat cu parerea ca tiganii fac numai cacaturi si c’ar cam trebui exterminati sau ceva p’aproape. Si hop-top sare la atac pupincuristul dreptatii si adevarurilor tiganesti, labagiul oligofren Dan Tapalaga.

Ce nu pricep io: care mortii lui e problema ca in sfarsit un senator ia atitudine impotriva tiganilor si ca ne arata cu degetul ca ungurii stiu sa stea uniti cand vine vorba de agresiunea tiganilor. Ca militienii sunt vai de capu’ lor si tot pe tine vor sa te aresteze daca ii dai in cap la un gigi de e la tine in curte la ciordit. Ca la noi in tara nu exista termenul de proprietate privata si riscul sa mori inpuscat/taiat/etc daca ai calcat neinvitat pe o proprietata privata. nu, la noi tre sa stai cuminte sa fii jefuit si dupa aia sa suni la militieni si sa le zici ce si cum si o sa investigheze ei. Bine, suni daca ala de te jefuieste te mai lasa in viata, bineinteles.

Dar, nu. Ungurii sunt de vina ca s’au pus pe casapit tigani. Si spammerul ala de Urban c’a luat atitudine intr-un articol la el pe blog. Sunt tare curios daca astia de la hotnews sunt pusi sa scrie acu tot felul de chestii despre PD-L in care sa reiasa ca PD-L-istii sunt nasoi sau mai stiu io ce, ca tot e an electoral. Sunt tare curios daca babuinul ala de Dan Tapalaga citeste ce scriu oamenii la comentarii, ca nici macar un comentariu nu-i da dreptate. Da ce-l intereseaza pe el, datoria lui e sa dea cu limba la curul alora de-i dau bani sa scrie chestii pe internet. Nu conteaza ca poate daca tot se considera ziarizd ar putea si el sa se documenteze mai bine cine omoara si ucide mai mult in tara asta: romanii sau tiganii ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.