operatia

Acu am si io o scuza sa stau jos in autobuz si sa ma uit la toti mosii si babele ca n-au unde sa stea. Ca ma doare operatia.

Anyway, azi fusei la spital sa-mi face o doctorita ceva la cornetele nazale (cre’ca despre astea e vorba: Nasal concha). Operatie care a constat a-mi baga un rahat mare de tot un nas care cauteriza bucati de piele in vreo 5 puncte pe fiecare nara. Si pe langa ala mai intra si’un endoscop. Sa vada ce face acolo. Parca eram cobai si ma studia lumea :))

Cu anestezie locala. Care cam doare. Ori nu’s io mare fan anestezice ori la mine ceva se intampla si anesteziile merg partial. Morala e ca a cam durut. Desi nu trebuia sa. Da macar acu’c culeanu: am muci plini de sange, imi curge sange din nas aleator. Si cica asta e doar inceputul, ca dureaza vreo trei saptamani pana o sa-mi fie iar nasul operational.

Mai am sa ma urc prin autobuz si daca da sangele peste mine sa ma crizez p’acolo ca e de la gripa porcina sau mai stiu io ce, sa vad cum reactioneaza lumea pe langa mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.