sa ne ajute ue sa nu mai surzim

Abea ce citii un articol pe HotNews cum ca UE va cere producatorilor de playere de muzica sa seteze din fabrica volumul maxim la un anume nivel care ar fi sigur pe motiv ca ar exista in uniune cam 10 milioane de gigei si gigele care aproape au surzit ca ascultau muzica la maxim in casti.

Acu ce nu pricep io: e vina producatorilor ca unii sunt imbecili si isi strica singuri auzul ? Trebuie sa vina statu sa impuna la unii cat de tare se poate auzi muzica in playerele lor pentru ca sunt o caruta de dobitoci care singuri nu-si dau seama ca’si fac rau singuri ?

Asta imi aduce aminte de o fraza foarte trista si adevarata:

The problem with America is stupidity. I’m not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don’t we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sad but true, no ? Din pacate incet, incet ajunge tampenia asta si in Europa. Tre sa punem avertizari maaaari de tot pe orice sa stie consumatorul ca nu e bine sa bage degetele in priza, sau mai stiu eu ce alte chestii din astea de bun simt.

One thought on “sa ne ajute ue sa nu mai surzim

  1. Din păcate încă nu este ilegal să fii prost :( Ba chiar aș putea spune că UE și guvernele își tratează “supușii” ca pe o masă amorfă de tembeli incapabili de gândire, cărora trebuie să le spună tot-tot, ce să mănânce, cum să gândească și mai noi și cât de tare să asculte muzică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.