internet banking de la banca de cacat

Cum duminca la nunta am suferit un lapsus si mi-am uitat PIN-ul de la cardul de la banca de cacat si am ramas fara card, care acu probabil e in acelasi bancomat retinut pentru siguranta mea, ieri mi-am activat optiunea de internet banking la aceeasi banca de cacat. Am facut asta in speranta ca o sa scap de bancomatele lor retardate care-mi arata soldul, insa cand e vorba de scos bani imi dau muie la schimb: tranzactie nu poate fi procesata.

Eh, si internet banking-ul e ceva mai retardat decat bancomatele. Pana te prinzi cum sloboz faci o plata mori incet. Si trebuie sa te plimbi prin nustiucate meniuri. Cre’ca aia de au scris aplicatia minune nu le-a explicat nimeni conceptul de uzabilitate.

Dupa ce dau sign-in, imi cere sa selectez utilizatorul pentru care accesez IB-ul, dupa care ma mai pune o data sa fac asta, da in limba engleza. Dupa care, ca sa-mi vad soldul disponibil in cele DOUA conturi in lei, trebuie sa bag un one time password generat de un token Vasco.

Si da, am descoperit ca am doua conturi: unul curent si unul de card. Ca e al dracu de greu sa asociezi un cont unui card; la astia tre sa faci unu separat.

Bine, mie azi mi-a mers o singura data IB-ul de la banca de cacat: login in IE8, facut ce aveam de facut (un op sa-mi mut banii din banca de cacat in contul de ING unde macar n-am surprize) si dau log off, dupa care login. Fix pula. N-a mers loginul pana n-am restartat IE-ul. Si acu pot doar sa ma autentific si cam atat. Ca nu mai vrea OTP-ul de la token: bag codul generat de token, dau OK si ma scoate din aplicatie. Si iar login, si iar bag OTP-ul, si iar ma scoate din aplicatie… endless fun. NOT!

Stau si ma gandesc cacat e asa greu sa gandesti de doua ori inainte sa faci ceva…

Nu stiu cum se face, da sunt foarte perseverenti astia cu banca lor de cacat in a oferi servicii cat mai de cacat clientilor.

6 thoughts on “internet banking de la banca de cacat

  1. Ba, deci io nu inteleg di ce te mai chinui cu ei?! Sa nu-mi spui ca esti obligat de coproratie, ca n-au voie sa va forteze s-alegeti banca pe care-o vor ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.