engine malfunction

“Engine malfunction” asa mi-a zis mie masinuta sambata seara aproape de Pitesti. Primu gand a fost “am supt-o”. Dupa care a disparut eroare. Dupa vreo juma de ora, a inceput iar sa bipaie cu “Engine malfunction”. Ieri, bipaia ca noxele emise sunt peste limita normala. Trebe sa ne gandim si la mediu, nu ?

Azi dimineata iar, “Engine malfunction”. Dus la un nene cu VAG-COM, dat diagnoza, gasit eroarea stocata in computerul de bord: la 131km/h si 2772RPM a existat pentru un moment presiunea in injectie mai mica decat trebuia sa fie. Si dupa aia nu s-a mai intamplat nimic. Si uite asa, din cazua ca masina tine minte chestii d’astea, am stat doua zile cu morcovu in cur gandidu-ma ca o sa platesc o caruta de bani pe reparatii. Da se pare ca pana acu am scapat ieftin: 100RON diagnoza si stergerea erorii din memoria computerului de bord.

2 thoughts on “engine malfunction

  1. Vezi ce fel de carburant bagi, am un prieten care s-a ales cu injectoarele infundate, aparent din cauza de benzina murdara. Noroc ca nu s-au stricat, dar si-asa l-a costat o gramada.

    Si evident, astea nu intra nici pe CASCO nici pe garantie… gaseste statia, da-o in judecata, demonstreaza ca e chiar din vina lor, fa expertize… nu merita efortul.

    1. ALTO55 de la Rompetrol. Doar d’asta am bagat de vreo 3 luni incoa.

      Am de ales intre d’asta si Efix. Si am zis sa pun d’asta ca p’are mai jmecher.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.