revolutia bunului simt. not.

In primul tur am votat cu Crin Antonescu pe principiul ca el n-a mai fost presedinte. Bine, nici Geoana, da ala e retardat si daca o sa ajunga presedinte inseamna ca, chiar, suntem o tara de distrusi si ca ne meritam soarta mai mult decat o meritam acu. O sa ajungem sa facem site-uri din alea cu “Ne pare rau, da ailalti 50+1% au votat cu retardelul mic”, cum au facut americanii pentru Bush junior.

Si cum in tara asta lucrurile sunt oarecum previzibile si toti astia ajunsi in functii sunt cu geana dupa ciolan, catindatul Antonescu, propovaduitorul revolutiei bunului simt, intr-o demonstratie incredibila de ipocrizie s-a alaturat PSD-ului in incercarea de a-l da jos pe Basescu de la presedentie.

“PSD” si “bun simt” nu-si au locul in aceeasi propozitie sau fraza. E un paradox.

Personal, nu-mi place Basescu din foarte multe motive, cel mai puternic fiind ala ca e cu limba infipta in curul americanilor, in loc sa vada interesul tarii in contextul european. Ca ma gandesc io ca d’aia suntem parte din Uniunea Europeana, sa avem grija de interesul nostru comun in uniune, nu fiecare cu pizda ma-sii. Alt motive pentru care nu-mi place e ca e populist, si in loc sa le dea peste bot ministrilor din partidul lui sa faca in mortii lor ceva pentru tara asta, ii lasa in pace si le ia apararea. As fi preferat sa puna guvernul condus majoritar de partidul sau sa o termine o data cu birocratia, sa ajute economia si nu doar sa se gandeasca ce taxe sa mai puna pe firmele private si pe angajatii acestori pentru a plati salariile celor 1.4 milioane de trantori care se cheama bugetari (hai nu chiar toti trantori, da cre’ca 80% o ard de nu stiu de ei). Toate economiile vestice incep sa iasa din criza, noi ne afundam.

Da revenind la buba mea cu alegerile din turul doi. Daca tot ai pierdut intrarea in turul doi, si stii ca nici unul nu se potriveste convingerilor tale politice, macar sa ai bunul simt sa spui ca nu-i simpatizezi pe nici unul. Dar imediat dupa alegeri sa te duci sa bati palma cu Geoana, care mai acu o zi iti era dusman politic si nu era bun de presedinte, brusc a devenit prietenul tau cel mai bun… cum sa-i zic catindatului liberal ? Ipocrit. Ca altcumva nu pot sa-l numesc. Ca se pare ca asa e cu bunul simt la noi: pana treci puntea. Dupa aia futu-i, ce mai conteaza, i-am facut pe prosti… pana trec 5 ani de mandat uita.

Oricat de multe prostii ar fi facut Basescu, sunt 100% convinvs ca PSD-ul poate face mai multe si mai rele. Eu personal nu pot sa uit cat de coios era Adrian Nastase cand le zicea la aia de-l acuzau ca e corupt sa vina sa-i numere ouale si guverna doar prin hotarari de urgenta, pisandu-se pe perlamanet. Si acum sa vina sa ne ceara sa-l votam pe Prostanac, ca doar asa l-a denumit Iliescu, fondatorul si presedintele de onoare al FSN/PDSR/PSD pe Geoana. Cata incredere sa ai intr-un om facut prost de sef’su ?

4 thoughts on “revolutia bunului simt. not.

  1. 1 Nu cred ca ai stat la masa cu Geoana ca sa stii ca e retardat…ti se pare ca Baselu e vreun geniu?
    2 Antonescu si cu Geoana au aceleasi convingeri politici…care se rezuma la punerea lui Iohanis ca prim ministru
    3 Vad ca din motivele pentru care nu-ti place Basescu le-ai ales pe cele mai…banale ca sa zic asa..Ca isi pune oamenii dupa cum are chef(vezi Boc,fiica’sa,Udrea etc),ca pentru a convine oamenii(prin asta ma refer la aia care nu prea au trecut prea mult prin scoala) adopta niste decizii aberante(cum ar parlamentul unicameral…) sau ca singurele strategii politice de iesire din criza ale unui guvern format din preferatii lui…vezi videanu au fost marirea taxelor sau reducerea salariilor…sau concedii fortate;)

    1. 1. Da, Geoana mi se pare ratardat. Se pare ca e dreptul meu sa-mi dau cu parerea cum vreau despre o anumita persoana fara sa fiu nevoit sa stau la masa cu ea. Geoana ii reprezinta pe Nastase, Iliescu, Mitrea si altii de PSD care cat au fost la putere au distrus cat au putut de mult.
      2. Asta cu Johannis e o gluma buna. Sunt ferm convins ca o fac de parada si ca Johannis e doar o marioneta pusa acolo sa prosteasca poporul. Bine, nu neg ca si gigelul ala de la BNR era pus la misto. Acu e doar batalia nervilor, care cedeaza primul. Eu sper sa dizolve parlamentul si sa-i cedeze pe toti :)
      2. Motivele pentru care nu-mi place Basescu sunt ale mele prsonale. Astea mi se pare mie cele importante. Sunt convins ca a facut si alte tampenii.

      Overall, mai bine inca 5 ani de Basescu decat PSD din nou la putere.

  2. nici eu nu sunt fan basescu dar nici nu se compara cu geoana si PSD-ul, ti-amintesti ultimul act semnat de iliescu inainte sa i se termine mandatul? a gratiat 60 de condamnati printre care cozma si vreo 2 ucigasi… macar basescu n-a gratiat altceva decat oameni amarati de la tzara, batrani, bagati la inchisoare pt vreo cearta pe pamant.
    mi-e tare teama ca o sa iasa geoana presedinte, stiu oameni tineri care vor sa voteze cu el, vezi tbb, bine c-am plecat :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.