avatar

Da, deci pana acu e cel mai jmecher film SF facut ever. Totul e realizat in cel mai mic detaliu, cu poveste misto, cu peisaje si scene de-ti taie rasuflarea. E genul de film pe care’l simti cand te uiti la el, traiesti acolo cu personajele. La ce efecte, la ce chestii redate pana in cele mai mici detalii, se pare ca a meritat asteptarea de 4 ani sa faca filmul. James Cameron cre’ca traieste sa faca numai filme super tari.

Daca n-ar fi dublat la IMAX, m-as duce sa-l mai vad o data sa vad si eu cum e cu efectele 3D acolo.

7 thoughts on “avatar

  1. pai din cate stiu nici nu e dublat.. e titrat. stiu discutia cu titrarea care se face pe nu stiu ce echipamente scumpe, si cum ca nu s-ar putea face la noi, cert e ca am coleg care a fost la imax 3d cotroceni si a vazut cu titrare (ma rog, nu a fost incantat de titrare, ca era prea mica, dar nici nu are cu ce compara ca e primul film la imax pe care l-a vazut).

    1. Un coleg/prieten de’al piticului din dotare a zis ca a fost si ca era dublat… io nu mai pricep nimic. Probabil c’o sa ma duc o data pe acolo si sa vad la fata locului care e treaba.

  2. @a, @puf: am sunat eu, personal, la imax si nenea de-acolo mi-a zis ca TOATE FILMELE DE LA IMAX SUNT DUBLATE
    -eu tot as merge sa vad Avatar pe IMAX, dar cine stie..poate nenea de la IMAX m-a mintit si defapt au titrare :P

  3. Du-te si vezi-l in 3D!!! Merita!
    Povestea mi s-a parut banala dar efectele 3D sunt chiar spectaculoase! Aici in State au titrat in engleza citeva fraze ce le vorbeau alienii aia si erau destul de nasol de citit si chiar enervante uneori. Chiar ma intrebam daca in Romania l-au titrat sau l-au dublat.. Se pare ca l-au dublat ceea ce din pacate nu e chiar varianta cea mai fericita, dar asa cum am spus si titrarea e cam suparatoare pe 3D. Poate vi pe aici sa-l vezi in plan english :).
    Sunt curios cat e biletul la IMAX in Romania? Aici deja toate cinemaurile normale au sala 3D si biletul a fost 12 dolari. Am citit care este diferenta intre IMAX si 3D din cinemaurile normale si unii spun ca singura diferenta este ca la IMAX efectele 3D sunt mai pronuntate in sensul ca unele obiecte pop up mai mult din ecran catre tine si ai senzatia ca le poti atinge…

  4. @Daniel: si eu am auzit la fel. A fost un coleg la IMAX (nu la Avatar, la alt film) si mi-a zis ca diferenta e ca la IMAX sunt la mai pronuntate efectele :P

  5. l-am vazut sambata la imax… rulezz.. si cinematograful si filmul (nu este dublat, este subtitrat…. din pacate subtitrarea este f mica si nu prea 3d, nu se vede foarte bine.. dar poti sa o ignori…).. oricum merita vazut la imax…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.