xbox

Dupa ce mi-am luat tembelizorul HD si am vazut si ceva filme pe el si dupa cerut voie la piticul din dotare, am facut inca un pas de mos craciun si am achizitionat si’un Xbox 360 Elite plus inca un controller wireless suplimentar intrucat simt nevoia s-o bat pe madamme la Street Fighter si Tekken :) Bine, inca n’am jocurilea alea, da o sa le am in curand.

xbox 360 elite

Ce e foarte cool e ca la TV s-a legat via cablu HDMI, s-a prins ca poate afisa imagini la 1080p in format wide (asa scrie acolo la setari). A, si-a facut update de firmware de la mama si tata lui. E putin zgomotos, da mai mult de la DVD-ROM decat de la ventilatoare, pe langa faptul ca e la juma de metru de mine. Cre’ca daca-l ascund pe langa televizor n-o sa se mai auda deloc.

Consola a venit bundle cu Halo 3 pe care-l tot incing de vreo 2 zile incoa. Si se vede demential, jocul e facut sa fie randat fara nici o buba la 1080p. Io’s extrem de incantat. Inca nu m-am obisnuit cu controllerul in 3D shootere pe partea de uitat sus/jos si stanga/dreapta – inca ma incurc in miscari din cauza de obisnuinta indelungata cu mose-ul in jocuri d’astea.

halo 3

Singura buba pe care o am e ca Xbox-ul n-are iesire separata pentru sunet, e gandit ca sunetul sa fie redat pe televizor. Care televizor are iesire de casti in care am infipt boxele, da se aude prea incet sa fie utilizabile. Si ma seaca faptul ca n’am bas la explozii sau la trasul cu arma. In schimb e foarte tare faptul ca exista un feedback in controller si atunci cand tragi cu arma sau se cutremura pamantul sau esti aproape de o explozie, se simt vibratii misto in controller care amplifica senzatia din joc.

Dupa ce-am mai sapat putin pe Xbox marketplace, am vazut ca majoritatea jocurilor sunt fie 720p, fie 1080p, lucru extraordinar intrucat acu si si la ce sa savurez imaginea. Daca as rezolva si cu sunetul… n-as mai iesi din casa prea des :)

4 thoughts on “xbox

  1. A inceput sa fie daunator blogul tau pentru bugetul meu :)) Urma sa imi iau o placa video mai buna pentru calculatorul meu dar se pare ca am sa merg tot pe alegerea unui XBox

    1. Un computer pentru jocuri, care sa mearga si bine cu ultimele titluri te duce lejer aproape de 1000USD. O consola e ceva mai ieftina ;)

  2. Asa e ; Dar mi-am cumparat deja un Athlon 2 64 X3 2.7ghz , cu 4 GB DDR3 si o placa de baza cu HD 4200 cu 128mb dedicati …. si acum ma gandesc: 1 x Xbox360 ce ajunge vreo 10 milioane sau o placa video de vreo 5 milioane. La XBox na .. jocul o sa mearga bine si acum , si peste un an si peste 2 ani , la rezolutia optima cu detaliile optime. Ma mai gandesc. Pe tine cat te-a ajuns investitia? Trebuie modat pt jocurile de pe torrents? Ca zicea un amic cum ca nu ar citi jocurile de pe dvd piratat

  3. Consola a fost vreo 1250RON + inca vreo 140RON un al doilea controller.
    Da, trebuie umblat putin la firmware-ul DVDROM-ului daca vrei sa joci jocuri de pe torrente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.