actualizarea datelor bancare

Azi am fost si io la banca sa-mi actualizez datele bancare, ca deh, cica de pe 1 iti blocheaza BNR conturile daca nu treci sa dai cu subsemnatul. Cum cont bancar am la ING, m-am dus frumos la un ING Office, verificat c-o tanti pe calculator ce mai e valabil si ce nu, update la niste date, sters alte date. Foarte rapid si eficient. Insa finalul a fost romanesc: copie dupa buletin si semnatura pe copie + semnatura pe o foaie scoasa la imprimanta cu ce s-a completat pe calculator. La ce le-o trebuie cand exista si electronic nu stiu, probabil cineva de la stat trebuie sa-si justifice statul degeaba cu indosarierea acestor foi de hartie…

Sunt curios daca si pentru muii aia de la banca de cacat trebuie sa fac acelasi lucru, nu de alta da’s departe de mine si nici nu prea sunt parcari prin jur.

4 thoughts on “actualizarea datelor bancare

  1. La Banca Românească e mai “hand-on” – îți dau un formular și îl completezi. Am făcut și eu asta săptămâna trecută…

  2. Io am fost la un multimat ING si mi-a cerut pe ecran sa confirm adresa de mail. Cred ca am primit candva si ceva pe mail legat de chestia asta, da` nu m-a sunat nimeni. Oi trece si io intr-o zi pe-acolo sa-ntreb ce si cum (si sa mai vad femeile, ca ultima data cand am fost erau destul de bune :) ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.