vulcanul si aeroportul

Azi-dimineata, inainte sa plec spre British Museum, imi zice cineva ca s-a intamplat ceva la Glasgow si ca s-a inchis si Heathrow. Primu gand: iar e fro’ unu cu bombardeaua chitit pe britanici. Eh, se pare ca e mai rau. Vulcanu mare si rau din Islanda a dat cenusa in aer, vantu a dat-o spre Anglia si uite asa astia au decis ca spatiul aerian e inchis “until further notice”. Dus la aeroport sa-i intreb pe astia de la British Airways de hotel. Primit raspuns ca sa-mi caut de capu meu hotel si-mi deconteaza ei dupa aia ca alea de le au in caz de urgente & stuff s-au anulat. Ca deh, nu prea se gandeste nimeni c-o sa se inchida un aeroport ca Heathrow pe perioada nedeterminata.

Si uite asa ma facui c-o zi de stat in plus la Londra. Care a constat in plimbat cu metroul si cu autobuze supraetajate prin SoHo.

Partea proasta e ca agentia de turism a cam dat-o in bara cu hotelul, care cica e de 4****, da arata a 3*** si ca sa fie treaba beton, am semnal wireless sa ma dau pe net sa vad ce se mai intampla cu zborul meu doar in buda. Si uite asa am ajuns si io ca geeku cu laptopu in buda. Ca vorba aia, daca acasa nu fac asta, macar s-o fac in deplasare.

Maine o sa stau sa-mi caut alt hotel cu camera mai mare si wireless care sa bata si in pat sa pot sa-mi fac si io treaba cum trebuie, ca nu prea sta dupa mine sa ajung acasa.

Legat de British Airways, s-au miscat super bine la capitolul imagine si in aeroport imparteaua pliante cu scuze ca nu poa sa zboare and stuff. La fel s-au miscat si cei responsabili de transportul in comun si au pus afise cam peste tot cum ca nu se zboara de pe Heathrow sau alte aeroporturi de pe langa Londra.

Din pacate se pare ca nici pe continent nu prea arata lucrurile bine, ca azi imi daduse prin cap sa iau Eurostar-ul pana in Paris si un avion de acolo spre Bucuresti, da se pare ca CDG-ul e pe picior de inchidere.

Asa ca stam si asteptam si ne plimbam sporadic prin Londra :) :(

One thought on “vulcanul si aeroportul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.