vulcanul si aeroportul, partea a doua

Vulcanul mare si rau baga cenusa la greu, Heathrow e in continuare inchis. British Airways au anulat si zborurile de maine sau de azi, adeca Sambata. Pe BBC nu se zice nimic cum ca s-ar mai ameliora situatia si azi in toata Anglia au zburat vreo patru avioane goale + vreo 4 curse transatlantice si un elicopter de urgenta.

Azi dimineata am terminat ultima pereche de chiloti, ultima pereche de soseste si aproape ultimele tricouri, ca deja am trecut la alea de purtat prin “casa”. Drept urmare m-am dus la shopping sa-mi iau tricoaie, chiloti, soseste ca la cat costa sa speli ceva la hotel mai bine iti iei nou.

Internetu merge cu taraita, ala din hotelul precedent mergea doar in buda si mai era si pe bani, distractie totala. Sunt o caruta de romani care lucreaza in hotelul asta.

Variante de plecare nu prea sunt si de dus spre Europa continentala dureaza mai mult de-o zi sa prinzi rezevare pe Eurostar care baga carbuni ca e ocupat 100% cam de joi seara.

Mi-e dor de pitic si vleau acasa :(

3 thoughts on “vulcanul si aeroportul, partea a doua

  1. Hmmm… Sheet happens!

    Sa fi avut mintea limpede sa te grabesti la tren. Dar cine s-a gandit ca o sa fie asa.
    Incearca sa vezi jumatatea plina: o sa tii minte toata viata ca vulcanul nu te-a lasat in pace.
    Azi la 7 seara a ajuns si deasupra Romaniei. Comentariile sunt dintre cele mai ciudate: ne ataca dintii, e toxic, nu e toxic, particule de sticla, nu are sulf, are, nu cade pe teritoriul tarii, ba cade, dar maine, etc.

    1. Ataca un cur, astia in Anglia zic ca s-ar putea sa-i afecteze doar pe aia cu astm sau cu alte boli ale plamanilor. In rest nimic. Asa ca tind sa cred ca astia in Romania exagereaza de dragul de a exagera si a avea ce sa dea la stiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.