sturmanskie

De vreo cateva luni bune mi s-a pus ca vreau ceas de mana. Adica aveam deja un Citizen da nu prea merge chiar la toate ocaziile plus ca are o buna cu cronograful si nu se mai reseteaza chiar in locul in care trebuie, adica in dreptul orei 12. Acu vreo cateva zile am vazut pe AXN reclama la niste oameni de vand ceasuri rusesti. M-am uitat pe site la russianshop.ro si mi-au ramas ochii la ceasurile cu 24 de ore marca Sturmanskie. Mi se pare foarte cool ideea sa ai un cadran de 24 de ore. Insa si mai mult mi-a placut pretul de aproximativ $200, mai ales ca desi imi doream foarte tare un ceas nu simteam nevoia sa dau cateva sute de euro pe unul.

Ceasul mai are o chestie cel putin interesanta pentru mine: limba mica chiar arata ora iar limba mare arata minutele destul de precis din cauza cadranului mare astfel incat nu trebuie sa ma mai screm asa tare ca atunci cand ma uit la ceas sa-mi dau seama ce ora e. Overall sunt fericit si sper sa fie OK ceasul.

3 thoughts on “sturmanskie

  1. Casio G-Shock FTW! Îl am de mai bine de doi ani, timp în care am abuzat de el în toate felurile posibile și nu l-am dat jos de la mână de mai mult de 4-5 ori. Funcționează încă perfect și arată aproape ca nou, plus că are o gramadă de gadgeturi mișto :D . Am dat pe el doar 100 de euro și până acum și-a meritat banii cu vârf și îndesat. Sturmanskie e, într-adevăr un ceas deosebit și prezentabil; să-l porți cu plăcere!

    1. @Gabi: mie mi se pare foarte cool, ca io n-am fost niciodata in stare sa ma uit la un ceas si sa zic dintr-o privire e 5 fara un sfert. Asa la asta o sa ma uit si-o sa vad exact (sau relativ exact ca nu stiu ce abatere are)
      @Cristinel: Multumesc de urare, insa in ultima vreme am investit o caruta de bani sa-mi schimb o mare parte din garderoba si nu aveam si eu un ceas prezentabil care sa mearga frumos la camasi si eventual la costum daca s-o preta. Multumesc de urare :)

  2. Hmm, mi se pare weird ideea cu afisatu` a 24 de ore. Mi-ar lua ceva timp pana sa ma obisnuiesc cu faptu` ca 16 e in dreptul orei 8…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.