random stuff de final de an

Se termina anul, am doua saptamani de concediu in care sa ma gandesc ce-o sa fac la anul, cum trebuie sa abordez ideile, problemele si ce-o mai aparea.

M-am apucat sa ma imbrac frumos pe la birou. Parca ma simt altfel. Un nou eu. Inca nu m-am prins de ce. Da sentimentul e misto.

Am ajuns pe la 79.3kg de la 87.2 – acu bag tot felul de crapuri in mine, incerc sa le mai balansez ca din Ianuarie ma apuc din nou de dieta sa ajung la cele 75kg pe care mi le doresc. Si dupa aia sa bag o shaorma de la Genin. D’aia mare cu de toate. Putin picanta. Cu un ayran.

Sper ca pana trece anul sa am ocazia sa ma fac pulbere de beat. E o dorinta de am avut-o tot anul si n-am reusit sa mi-o satisfac. Vreau sa fiu asa de pulbere incat nici sa ma misc in pat sa borasc sa nu pot. Mi-am cumparat o sticla de Jack si doua cartoane de Redbull. Pana acu am mai baut doar Redbull, whisky-ul e la frigider ca nu-mi place la temperatura camerei.

Cauciucurile mele de iarna au tendinta sa alunece pe ici pe colo ca se aprinde becul de ASR in bord ca pomu de craciun. Inca ma gandesc daca sa investesc sau nu vreo 2000RON sa schimb caucicurile si jantele cu unele noi.

M-am apucat sa ma uit la Lie to me si mi se pare bestial. Astept sa vad sezonul doi.

Managementul nu e ca in filme la fel cum iarna nu-i ca vara. Da nu crezi asta pana nu inveti pe pielea ta. Si pana nu vezi ca-ti mai ies cateva firicele de par alb pe ici pe colo.

O sa iau piticul de-o aripa si-o sa facem un blitzkrieg de dus pe la casile fiecaruia in mai putin de 24-36 de ore. E plictisitor acasa.

Mi-e somn. Ma trezesc la 6. Din cauza de trafic.

Vreau sa vad si eu un film din ala de actiune care sa ma prinda asa tare 90-120 minute de sa nu-mi vina sa ma duc la buda.

Mai am idei, da acu mi-e somn.

One thought on “random stuff de final de an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.