random stuff

Mi-am spalat masina. Avea cre’ca doua luni de jeg pe ea.

Se pare ca exista asa o sansa oarecare ca la un moment dat sa trebuiasca sa umblu la injectoare. Unul din ele mai pierde contactul din cand in cand cu computerul de bord si d’aia primesc io “Engine fault” pe bord. Fost azi la diagnoza, sters eroarea, daca mai apare o sa vad si io cum arata un injector PD in toata maretia lui.

In Cluj e frig rau. Dimineata la 7-8 era ~ -12 grade Celsius. La pranz s-a mai incalzit. Varia temperatura intre -8.5 si -9 grade.

Caut sa-mi iau geaca. Nu stiu daca e o idee buna sa-mi iau una de ski sau una normala. In acelasi timp nici nu vreau sa dau bani pe ea prea multi. Dar cred ca imi trebuie o geaca de iarna mai putin voluminoasa decat aia pe care o am acum. Am gasit in Polus Center ceva, insa nu ma pot hotari. E rosie cu alb. Si are cam mult alb. Da e de ski. si arata bine. Ma mai gandesc daca sa dau sau nu ~ 300RON pe ea.

Am vazut Green Hornet. Imi pare rau pe banii dati pe el. Si m-a si durut capul de la cacatul de 3D, care a fost degeaba, ca n-a fost nici o faza 3D.

Nu mai simt nevoia sa-mi iau imprimanta. Asa tare. Ca nu mi-a trecut de tot.

3 thoughts on “random stuff

  1. 300 pe o geacă e mult, dacă nu vrei să o folosești pentru ski “pe bune”. Eu mi-am luat una (tot de ski) cu 160 de lei, neagră cu puțin roșu, de la Hervis. E foarte mică și ușoară, ține de cald fără probleme.

    Evident, găsești și chestii foarte mișto, din goretex, etc, etc, la prețuri corespunzătoare, dar presupun că-ți trebuie pentru oraș/mașină, nu pentru stat 10 ore în furtună de zăpadă :)

  2. Io’s din ala de roade mai mult cauciuc de pe bocanc decat in masina. Din punctul asta de vedere (stand in ploaie si alte alea) cea mai misto geaca a fost una de goretex facuta pt yachting. Tinea si de cald , si de apa si de tot ce vrei + ample pocket space ca deh , n-am portbagaj.
    Oricum din cele doua optiuni iti zic sa iei una de ski , din ce am probat de pe la prieteni sunt mult mai tapene si mai usoare.

    1. Mi-am gasit la un fel de magazin de fabrica de face chestii de export in Italia la 150RON o geaca tocmai buna: tine de cald, e subtire, arata oki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.