de weekend

Weekend-ul asta am ajuns cu niste trebi prin Tulcea, iar seara a fost party time. Joi seara doar niste bere in campul muncii, vineri seara subtire de vara asa, iar sambata seara a fost seara bagatului in vena. Am baut peste 1 litru si ceva de Martini alb, dupa care am topait de n-am stiut de mine pe niste vaporase cu care am fost la plimbare pe Dunare.

Am avut distractie asigurata de niste cubanezi, dupa aia cativa brazilieni si niste stand-up comediants. Bine, nu neaparat in ordinea asta, da asa imi aduc io aminte.

Ieri am dat la pesti pe dunare in timp ce traversam cu bacul pe la Braila sa scot niste suc de-l bausem mai devreme si sa-mi mai treaca putin greata.

Am halit la o terasa in Nehoiu o corba de vacuta super buna de mi-a luat greata de tot si dupa aia niste puple de pui cu cartofi de numa-numa. Si dupa aia m-a luat un somn asa pe drum de picoteam. Da macar n-am condus io. Mancare buna, 4 persoane cu felul I si felul 2 plus niste ape au costat in total vreo 87 RON.

Am baut la apa de am rupt, ca tare sete mi-a fost dupa atata Martini. Da macar am dat cu bifa ca mi-am baut mintile, ca tot aveam asta in plan de anu trecut si tot nu-mi reusea.

Tulcea –  Cluj inseamna cam ~ 10 ore de mers si destul de multe serpentine pe ici pe colo.

Acu nu ma mai doare capul. Vestea mai putin buna e ca trebuie sa-mi iau tenisi noi, ca pe aia vechi i-am stricat pe barca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.