furia alba

Vineri mi-am dus masina la service ca trebuie vopsita de zgarieturi si alte cele si pe langa asta trebuie sa-i fac si o verificare la cutia de viteze. Caraie mereu cand bag in marsarier.

Fara masina p’aci e destul de complicat. Si sardina in metrou nu prea-mi vine a fi. Asa ca m-am dus si io prin corporatie sa plang dupa o masina de schimb.

Si am gasit. Un Tico alb. Care incepe sa fluiere la peste 60 la ora. Ma simt in el de parca’s la carturi. Si consuma benzina in dusmanie. Parca tre sa torni cu palnia in el. Dar am mers si cu 100 km/ora cu el. Pe ceas.

Partea proasta e ca toti cretinii incearca sa-mi taie fata. Partea proasta pentru ei ca e masina aia costa CASCO-ul lor si cand nu-i las renunta imediat decat sa ma tamponeze :))

Imi vreau Golful inapoi :(

3 thoughts on “furia alba

  1. Si eu care credeam ca ti-ai luat cine stie ce bestie. Eleron are?

    Despre rabla cealalta, ori ai tu un talent deosebit de a schimba vitezele a.i. sa f*ti cine stie ce prin cutia aia de viteze, ori ti-au dat-o astia deja defecta, parca ai mai avut probleme si cu niste sincroane.

    1. Au reparat sincronul de a 2-a care caraia. Acu caraie in marsarier, care nu caraia inainte :( Si nu, nu schimb vitezele semi-debraiat sau folosind alte metode ciudate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.