knoppers si romania

Cam de asta iarna asa de cand aveam masina lasata in parcare la firma, dimineata veam la munca cu un coleg binevoitor care trecea sa ma ia si pe mine (stand destul de aproape).

Si colegul dimineata se oprea/opreste in Billa la luat haleu pentru micul dejun si eventual pranz. si imi luam si eu, ca deh, uitam destul de des sa-mi iau iaurt de acasa pentru masa de dimineata.

Anyway, astia in Billa vand niste napolitane foarte misto numite Knoppers. Sunt super, super bune. Am devenit oarecum semi-dependent asa.

Eh, o napolitana de 25 de grame costa 1.9RON. Si cum dintr-una nu te saturi… iei cel putin doua si asta inseamna destul de multi bani pentru napolitane.

Pe aici pe unde sunt io acum, adica in Leiden, nu am Billa, da in schimb am un alt tip de magazine numit Albert Heijn. Si surpriza, am gasit si aici Knoppers.

Ce mi s-a parut interesant si oarecum neplacut comparat cu Romania e faptul ca nu pot cumpara o singura napolitana, si minim 5, ca asa vin la pachet. Da de fapt nu asta e neplacut, ci pretul: 5 napolitane costa 0.90EUR, iar in .ro, o napolitana costa ~0.45EUR, adica 2.25EUR pe 5 napolitane. Unfuckingbelieveable.

2 thoughts on “knoppers si romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.