psycho

Multi dintre oamenii cu care lucrez sunt musulmani. de prin toate tarile. Localnicii nu se pun prea tare, ca sunt mereu imbracati in camasa de noapte alba si cu cearsaf in cap peste tichie si stii care cum. Problema e cu aia undercover, care par ca mine da de fapt nu sunt :)

Si ma uit asa la ei, cum au covorasele de rugaciune pe langa ei, cum rad si glumesc fara nici o treaba cu restul lumii. Oameni cu care ai iesi sa te faci praf intr-o seara din club in club.
Dupa aia imi vin in cap toti aia de-i vedeam la stiri cu dat foc la tot felul de chestii “western” si ca sa-i omoare pe toti aia care nu cred in prietenul lor imaginar, Allah. Si care striga Allahu Akbar si mai omora un infidel.

Si uite asa am eu impresia ca de fapt stau in mijlocul unor psihopati care abia asteapta sa mearga ceva gresit si sa inceapa cu Allahu Akbar si sa dea foc la servere si la routere si la ce mai e pe acolo si sa ne urmareasca pe toti astia de suntem europeni sau americani de prin fabrica sa ne treaca prin sabie ca nu suntem ca ei.

Dupa aia ma calmez cand il vad pe emirati-ul de sefu’mio ca incepe sa mai chinuie un indian cu tot felul de chestii si ala nu stie cum sa zica mai repede da.

Si ma gandesc ca de fapt numarul de psihopati e mai mic decat pare :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.