random stuff

  • din ce m-am prins io asa pana acu dupa plimbat un pic prin oras, se merge pe principiul “radem, glumim da nu parasim incinta”. teoretic multe lucruri sunt ilegale, practic daca nu te spargi in figuri te lasa toata lumea in pace :) altfel ar baga astia mai mult de juma de tara la parnaie.
  • inca mi se pare dubios accentul cand vorbesc engleza. asta si de la faptul ca toti teroristii din filme vorbeau engleza cu accent din asta. si limba pare asa din topor, foarte nervoasa, cam cum e si ebraica. mereu astept cand vorbeste unul sa se enerveze si sa scoata o grenada din turban :))
  • dupa lupte glorioase, de ieri am internet acasa. ~400 RON pe 8Mbps/1Mbps. scump halatul aci.
  • ieri teapa, nexam menajera, iar n-am camasi calcate. probabil va trebui sa tip la indianul de se ocupa de stuff pe aici.
  • mi se pare fascinant cat de iefitini sunt indienii/asiaticii de aici. se livreaza cred ca absolut orice. pentru cumparaturi mai mari de ~20RON poate sa vina un gigel sa ti le livreze acasa daca n-ai chef sa ti le cari singur. sau sa zici ce vrei si sa vina unul cu cosul de cumparaturi la usa sa iti livreze comanda.
  • ma gandesc sa-mi pun la skill-uri si “stiu sa compilez apache 2.2 pe 64 de biti pe AIX 6.1”. ieri ajunsesem sa cred ca am devenit prea prost si nu mai sunt in stare sa compilez ceva. noroc ca pana la urma mi-a iesit dupa 3 zile de incercari ca altfel dadeam in depresie.
  • dupa aproape o luna de stat in dubai, azi am ajuns si eu intr-un final pe o plaja. dupa ce m-am ratacit de mai multe ori incercand sa ajung. apa e foarte foarte calda, parca intri in cada si nu in mare.
  • azi mi-am cumparat casca din aia de cauciuc pentru inot. si ochelari. cauciucul ala e cea mai tare inventie de la painea feliata. nu mai imi ud parul si nu mai imi intra apa in urechi. da cel mai important e ca nu imi mai ud parul si nu mi se mai face frig, si uite asa azi am inotat fara sa-mi dau seama vreo ora jumate. bine, inotat si balacit, da totusi, o ora jumate de facut ca pestele prin piscina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.