optiuni

i'm with stupid

De ceva vreme ma tot screm intre doua chestii:

  • sa ma apuc de facut diverse proiecte pe security/infrastructure
  • sa imi iau un rucsac in spinare si sa ma duc aiurea in lume

Ambele optiuni se completeaza cu “si vad io mai departe ce si cum”.

Creierul zice ca pot sa fiu din nou geek, sa fac chestii computericesti care-mi plac, sa pot sa arat cu degetul si sa zic “eu am construit asta” si alte chestii din astea.

Inima zice ca un rucsac mediu de backpacker, laptopul si cateva haine sunt tot ce-mi trebuie. Sa ma duc sa “ma arunc in lume” si sa vad pe unde ma poarta valurile.

Astea doua optiuni ma omoara zi de zi, ora de ora.

Intr-o ora ma gandesc la ce chestii cool mai sunt prin IT si cum se aplica practic si ce-as putea construi; intr-o alta ora ma gandesc ca nu este nici o experienta mai misto decat sa dormi intr-un hostel ingramadit cu oameni din intreaga lume.

Pana la urma ma gandesc foarte serios sa dau cu banul si ce-o fi, o fi.

3 thoughts on “optiuni

  1. Daca erai programator ar fi fost mult mai ușor sa le îmbini pe amândouă. Știu cazuri de indivizi care au făcut înconjurul lumii conectandu-se doar o oră pe zi sau pe unde apucau ca sa termine proiectul și primeau suficient cât sa-si continue drumul.

  2. prima optiune o poti lua aproape la orice varsta si in orice imprejurare (aproape, zic!) dar cu a doua e ceva mai complicat pentru ca ai nevoie de libertate deplina. musai sa nu fii implicat in alte proiecte (family and stuff) sau sa fii prins/legat de ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.