religia in scoala

La un moment dat in istoria noua a Romaniei, din motive de prostie crunta, Parlamentul a zis ca este OK daca in scoala se vor face ore de religie. Cu japca. Pentru ca neam ortodox si alte crapuri de genul asta.

Anul trecut, CCR a decis ca rahatul asta cu religia in scoala trebuie sa fie daca parintii vor si nu cu japca cum era pana acum.

Si cum carnatul ala de sef al BOR nu poate gandi ca in Romania n-o sa mai fie atat de multi indoctrinati religiosi care sa dea bani la biserica, a facut un calcul mic si a inceput sa plateasca tot felul de (semi-)vedete autohtone sa faca campanie pentru a convinge parintii ca este absolut OK ca in anul de gratie 2015, copiii lor sa invete despre religie si cum daca nu dai bani la biserica n-o sa ai noroc in viata si alte cacaturi din astea.

Pe langa asta, alti carnati complet indoctrinati au inceput sa faca presiuni directe sau indirecte asupra parintilor: ca daca nu-si inscriu copiii la orele de religie, n-o sa mai aiba popii ore si n-o sa mai primeasca salariu; ca o sa fie exclusi copiii din activitati, ca nu se cade sa nu inveti despre biserica (probabil cum sa dai bani mai abitir la popi si cum sa deosebesti lumanarile certificate de alea false din Obor).

Ma uit prin Bucuresti si mi se pare absolut infricosator sa existe atat de multe biserici. Pe unde ar fi loc de un parc sau de un loc de joaca, hop o biserica. Jur, sunt mai multe biserici in Bucuresti decat moschei in Dubai sau Abu Dhabi – si oamenii aia de acolo chiar sunt religiosi si se roaga in fiecare zi de vreo 5 ori asa.

Si presa, pentru ca informarea echilibrata a cititorilor se face pe baza “ce subiect vinde cel mai bine” baga articole dupa ureche: ba e OK cu religia, ba nu e OK cu religia in scoli.

In Romania, in 2015 avem olimpiada la Religie. LA RELIGIE, for fuck sake. Sa scrii compuneri despre cum sa sugi ultima ramasita de moaste cand te faci ca le pupi. Sa ai noroc in viata si sa castigi garantat la loterie de fiecare data, sa donezi tot castigul dupa aia la BOR sa se faca palatul popilor cat mai repede.

N-am nimic cu credinta oamenilor, sa creada in serpilieni, reptilieni, dumnezei si in ce-or vrea ei. Da sa si-o tina in pantaloni.

Se duce pulii de suflet totul, dar important este ca avem zeci de mii de biserici. Ca scoli, spitale, parcuri nu ne trebuie. Important e sa avem biserici cu boxe pe afara sa auzim din departare cum scherlaie popii povesti si cum cer bani. Ca nu le ajung aia alocati cu nemiluita de guvern. Din taxele tuturor, ca asa e frumos. De ce sa inveasteasca statul in ceva util cand poate investi in popi?

Cum zicea George Carlin: a facut Dumnezeu pamantul, luna, stelele, cerul, animalele, oamenii, dar i-a dat cu virgula la bani si atunci a inventat biserica pentru asta – sa stranga bani pentru el ca nu stie cum sa-i faca singur.

Asa ca la lupta tovarasi, ca altfel o sa mai avem multe generatii care’si fac casa in albia raului si cand vine inundatia anuala o sa declare senini ca “asa a vrut bunul dumnezeu”. Si o sa inceapa sa o reconstruiasca tot acolo, ca sigur urmatorul an n-o sa mai aibe atata ghinion, ca doar au donat la BOR si au pupat moastele.

Citat dintr-un ziar: “„Conform „Raţiunii”, pe anul financiar 1911-1912, bugetul în România fusese de 9.195.744 lei pentru Casa Bisericilor şi doar 5.180.705 lei pentru „Casa Şcoalelor”. În consecinţă se aprecia faptul că: «Statul întreţinea 780 de paraziţi călugări în 38 de mănăstiri şi schituri şi 1.752 de călugări în 30 de case de prostituţie care se numesc mănăstiri de maici. Ce folos trage societatea de pe urma acestor trântori ? Desigur că nimeni nu poate răspunde»“.” — Acum oare cate mii de paraziti sunt intretinuti de stat?

Alt citat: “„Oameni buni! Avem nevoie de şcoli, de lumină, de cultură, nu de popi, de întuneric şi de ignoranţă, de exploatarea prostii omeneşti de către om. Dacă încercaţi vreodată sentimentul larg al expansiunii omeneşti, daţi atunci pentru şcoli, căci şcoala va fi evanghelia viitorului!“” — Aici se aplica treaba aia cu: cine nu invata istoria, este sortit sa o repete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.