office for mac 2016

Saptamana asta MS a lansat preview pentru noul Office 2016 pentru Mac care va fi lansat anul asta undeva dupa jumatatea lui.

Ieri l-am luat si l-am pus sa vad cum arata si cum se misca.

Cel mai greu s-a lasat de dovedit Outlook care pana l-am conectat la un Exchange s-a lasat cu descantece si alte cele pentru ca nu vroia neam sa se conecteze, dar nici nu zicea ce ma-sa are de nu vrea.

Arata foarte tare Outlook, iar restul de programe sunt foarte “polished”, arata OK, se misca bine si acum singura durere pe care o am cu Mac-ul este Projectul, ca mai sunt oameni rai de-mi trimit .mpp-uri (ca daca n-ai Gannt chart n-ai project plan :)) ).

A durat un pic pana si-a bagat Microsoft mintile in cap si au scos versiune noua de Office pentru Mac, dar acum arata ca’s pe drumul cel bun.

Ceva review-uri la noul Office for Mac:

Pentru $7 pe luna mi se pare super combinatie pentru Office.

Preview-ul poate fi descarcat gratuit de la http://products.office.com/en-us/mac/mac-preview pana cand va fi lansat in mod oficial.

/me happy

6 thoughts on “office for mac 2016

      1. Cele 3 teme: “alb 255”, “mai putin alb 254” si “gri spre alb 249”, cu toate ca se roaga toti de ani de zile sa poata fi schimbate, adaptate sau macar sa puna mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.